PARTYINFO

 

KAMIKAZE CLUBSTARS

Datum konání:
14.05.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Bon Finix (Kypr, hit&house&energy), B.one.K (special hit-house&trance set/Praha), Yess(trance-house set), Tzésar (hit&house&energy), Loud (Barakuda.cz), Fojtych
Info:
http://clubstars.aktualne.cz
Popis:
vstup 89 CZK (v pyžamu zdarma:), start 20:00
 
 
Bon Finix poprvé v Pardubicích Exklusivní odhalení - ze života dje B.one.K Novinky ke Kamikaze Clubstars
Taneční párty pro moderní lidi
V sobotu 14.května se Vám hudební klub Ponorka pokusí přiblížit nový hudební styl, který zachvátil celou Evropu. Dost bylo už stereotypních a neustále se dokola opakujících parties, jež klubery v mnoha případech spíš znudí a nenabídnou jim nic nového. Až nyní je tu konečně něco, co Vás pořádně zvedne ze židle díky neskutečnému množství energie.
 

Ve většině velkých Evropských městech můžete slyšet na tanečních párties nové rytmy a novou podobu house music. Ti co si mysleli, že house je vyčerpaný a nemá již co nabídnout ve svém vývoji, dostali jasnou odpověď. Je tu nový styl, nový zvuk Evropy – house music s rytmy techna, electra, funky a neskutečného energy feelingu. Zvuk, který se dá definovat třemi slovy: hit-house-energy. Styl, který rozpumpuje každou párty a rozburcuje taneční parket.

Právě takovouto malou hudební revoluci zažijete na ojedinělé párty s exklusivním zahraničním hostem, kyperským djem BON FINIXEM, jehož djská kariéra míří vzhůru přímo rychlostí světa a stává se nejoblíbenějším djem nové generace, mistrem v přednesu temperamentích sexy rytmů současné house music. Na gramofony ho dále doplní pražský B.ONE.K ve speciálním progressive house & trance setu, YESS ve výjimečném houseovém setu, TZÉSAR poprvé ve stylu hit & house & energy a LOUD taktéž v houseových rytmech.

Pro všechny příznivce nenuceného tance a milovníky euforické zábavy zbývá jen dodat:

přijdte si to užít a doražte v hojném počtu jako obvykle. Nejvytrvalejší tanečníci/tanečnice získají na konci akce hudební nosiče (CD nebo vinyl).

Více informací, hudby a stylu najdete na http://clubstars.aktualne.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016