PARTYINFO

 

CHRONOLOGY

Datum konání:
01.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Mickey Freeze (Junglizm/UK), Trevelyan (Junglizm/UK), Echo (Junglizm/UK), Gardenzitty Soundsystem, Aphrikka Sound System, Sayko (Dvoika.Troika), Yukimura (Musta Killah), Tele2Beatz Soundsystem, Appu (Bassys), Suki (Sound One), Crome (Waste Technologies), Rich (Bass Beast), Braindread (Luca Brasi), RaveBoy (Messiah Komplex)
Live:
ChongX (Aphrikka Sound System)
Info:
http://chronology.gardenzitty.org
raveboy@jahmusic.net
Popis:
tři pódia, tři období, tři žánry - Oldschool hardcore, Oldschool jungle, Newschool drum"n"bass
 
 
Chronology
Ostrovní parta Junglizm je jedním ze základních DJských uskupení, které udávaly a udávají směr na jungle/drum"n"bassové scéně v jihoanglickém Brightonu a okolí.
 

Hlavní postavou Junglizm je DJ Mickey Freeze, který se věnuje DJingu od roku 1988, tedy od samého počátku britské taneční scény. Jeho kořeny leží v reggae, punku, acid houseu a hardcoreu, což byly právě ty ingredience, které stály u vzniku jungle na začátku devadesátých let. Jeho sety jsou divoké, je to pravý junglový generál se schopností zahrát nejraritnější old school i nejaktuálnější new school.

Dalším členem Junglizm je DJ Echo, který si vydobyl respekt svým labelem Solid Ground, na kterém vyšly nahrávky takových jmen jako Sketch & Code nebo Gridlok a na kterém se v nejbližší době chystají singly pánů DJ Phantasy & Shodan nebo DJ Friction. Zároveň se také věnuje promotérství, jeho měsíční noc Jungle Deluxe patří k nejnavštěvovanějším v jižní Anglii vůbec.

Posledním do trojlístku je DJ TreVELyaN, který zásobuje ostrovní scénu jedním exkluzivním dubplatem za druhým. V současnosti je nejnovější akvizicí labelu Undiluted, který se věnuje těm nejtvrdším odrůdám drum"n"bassu a který šéfuje slavný Brockie. Libuje si hlavně v polámaných beatech a temných náladách, rozhodně je na co se těšit.

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016