PARTYINFO

 

HOUSE OF FLOWERS

Datum konání:
02.04.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Veletržní palác
DJs:
Eddie Amador (Yoshitoshi, Mochico, USA), Loutka, Brian, Airto & Tvyks, Dan Cooley
Live:
The Supermen Lovers (Lafesse/BMG, Fr), Flash Brothers (Perfecto/Yoshitoshi, Isr)
Popis:
2 patra: Velká dvorana - main stage a kinosál - cinema club stage
projekce, extravagantní tanečníci, květinové dekorace a 100 metrů barů
Line-up:
Main flower stage:
21.00-00.00 DJ Brian
00.00-02.00 The Supermen Lovers live
02.00-04.00 DJ Eddie Amador
04.00-06.00 DJ Loutka

Cinema club stage:
22.00-00.00 DJ Dan Cooley
00.00-04.00 Flash brothers 4 hours live & DJ set
04.00-06.00 DJs Airto&Tvyks in special electro pong set
 
 
Last info
Rádio Deejay:
Nalaďte si v pátek 1.4. od 20.00 rádio Deejay na frekvenci 99,7 a pořad Wítkův Tanec Live. Uslyšíte speciální set Flash Brothers a nejaktuálnější poslední informace o party.
 
Rádio Live61.com
Na party bude pořízen záznam jak se již začíná stávat tradicí, tak si ho samozřejmě budete moci na internetu celý poslechnout.
 
Last Info:
 
DEF promotion pro vás připravuje opravdu kvalitní zážitek, a to jak doufáme po všech stranách. Důkazem toho je, že se o kvalitní zvuk v celém komplexu postarají repro bedny od Eastern Acustic Work (EAW) o síle 60 KW. Když k tomu připočítáte světla v palbě 120KW na stejně velkém supportu jako měl třeba na podzim Tiësto, tak pevně věříme, že vás opravdu nemůžeme zklamat.

Bary jsou v rukou profesionálů co zvládli akce o velikosti těch největšách halových parties a 40 barmanů se postará o servis s kadencí AK 47. Kompletní nápojový lístek i s cenami bude k dispozici na webech v průběhu pátku. Již teď vám ale můžeme slíbit, že ceny zůstanou na úrovni na niž jste zvyklí ze svých bárků a hospůdek. Pro šťastnější z vás, jenž se dostanou do VIP zóny, čeká nejen stůl s dobrotami z gurmánské restaurace Dinitz. Ten největší šťastlivec se dostane až za řidítka super skútru KENTOYA! Proto si schovejte lístky a my útržky s čísly slosujeme. Výherní lístek se ukáže na projekcích a pak už bude jen na vás, aby jste se o svou výhru přihlásili v production/medical centru.

Co se týče samotného programu našich hostů, tak můžeme prozradit, že Supermen Lovers a Flash Brothers přijíždí do Prahy už v pátek a určitě se ukážou na Warm Up party v Defilé.  Vzhledem k omezené kapacitě prostoru doražte včas a můžete pokecat se Flash brothers nebo Supermenama a jejich
početnou pařížskou doprovodnou sqadrou azurou. Co se týče Eddieho, ten dorazí v sobotu odpoledne a jak už řekl v rozhovoru pro Techno.cz, těší se na producentská dema nových talentů pro svůj evropský label Mochico Primo!
 
Warm up a afterparty Rozhovor s Eddie Amadorem Vyhrajte scooter Kentoya na party House of Flowers Pozvánka na House of Flowers House of Flowers ve Veletržním Paláci

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016