PARTYINFO

 

HOUSE OF FLOWERS

Datum konání:
02.04.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Veletržní palác
DJs:
Eddie Amador (Yoshitoshi, Mochico, USA), Loutka, Brian, Airto & Tvyks, Dan Cooley
Live:
The Supermen Lovers (Lafesse/BMG, Fr), Flash Brothers (Perfecto/Yoshitoshi, Isr)
Popis:
2 patra: Velká dvorana - main stage a kinosál - cinema club stage
projekce, extravagantní tanečníci, květinové dekorace a 100 metrů barů
Line-up:
Main flower stage:
21.00-00.00 DJ Brian
00.00-02.00 The Supermen Lovers live
02.00-04.00 DJ Eddie Amador
04.00-06.00 DJ Loutka

Cinema club stage:
22.00-00.00 DJ Dan Cooley
00.00-04.00 Flash brothers 4 hours live & DJ set
04.00-06.00 DJs Airto&Tvyks in special electro pong set
 
 
Last info Warm up a afterparty Rozhovor s Eddie Amadorem Vyhrajte scooter Kentoya na party House of Flowers
Pozvánka na House of Flowers
Vážení přátelé, jaro je tady a s ním i první velká house party letošního roku!
 

Agentura Def promotion si Vás dovoluje pozvat na velkolepou oslavu nástupu tohoto nádherného období, party plnou vůní květin, lásky a muziky s názvem "House of Flowers," která se uskuteční již brzy, 2.dubna 2005 od 21.00 v prostorách NG Veletržního paláce v Praze!

Připravili jsme pro Vás dvě patra, plná voňavé zábavy: Main flower stage a Cinema club stage, na kterých Vás budou bavit následující umělci:

Eddie Amador (Yoshitoshi, Mochico, USA)
Flash Brothers (Perfecto, Yoshitoshi, Israel) - live set
The Supermen Lovers (Lafesse/BMG, France) - live set
Loutka (Cz)
Brian (Cz)
Airto & Tvyks (Cz)
Dan Cooley (Cz)

K tomu samozřejmě videoprojekce a světla, rozmístěná po celé ploše hlavní stage (aby byla větší legrace),  květinové dekorace, skvělé tanečnice a celkem 100 metrů dobře zásobených barů s nikterak přemrštěnými cenami, čekajících jen na Vás! Line-up, stejně jako rozhovory s většinou avizovaných umělců si budete moct přečíst na serveru techno.cz v průběhu několika málo dní. Startujeme také velkou soutěž o 5 krát 2 volné vstupenky, která poběží do středy 30. března 18.00 večer.

No a tady jsou biografie všech zahraničních hostů, kteří vystoupí na House of  Flowers:
          
Eddie Amador 

DJ Eddie Amador se zabývá djingem od roku 1985. Začínal s Hip Hopem a krátce na to objevil house music, u které už zůstal.
Co se týká jeho producentské kariéry, Eddie je autorem megahitu “HOUSE MUSIC.”

Byl okamžitě přizván ke spolupráci s renomovaným labelem Yoshitoshi, kde byl tento hit vydán a roznesl se do klubů po celém světě. O rok později Eddie přišel s další hitovkou “RISE” a tím i stvrdil své postaveni na poli elektronické hudby jako hit-maker, když se katapultoval s tímto hitem do top 20 anglické národní hitparády okamžitě po vydání.

Za zmínku jistě stojí i jeho další skladby jako “DO IT” nebo “PSYCHO X- GIRLFRIEND,“ kterou produkoval společně s  Bobem Sinclairem. Paralelně se svou vlastní tvorbou se podílí na nesčetných remixech, jenž ho udržuje na pozici jednoho z nejvyhledávanějších DJs a producentů. Jeho nejnovějším hitem je track “SHAKE IT” vydaný u Yoshitoshi na jaře roku 2004.

Eddie je stále vysoce poptávaným DJem a remixerem v celosvětovém měřítku. V současnosti je rezidentem  klubu Phoenix v Torontu,  a je bookován na prestižní akce po celém světě.

The Supermen Lovers

Se svým  singlovým hitem   «Starlight, » vydaném na jeho  prvním albu "The Players," se Guillaume Atlan aka The Supermen Lovers vyhoupl na vrchol francouzské elektronické hudební scény a rychlostí blesku se dostal na špičky hitparád s milionem CD prodaných po celém světě! Nezapomenutelným zůstane  léto roku 2001, protkané téměř davovou psychózou, rozpoutanou při každém zaznění této bomby.

Ale i dnes světoví DJ matadoři jako DJ Derrick Carter nebo DJ Sneak netrpělivě očekávají každý nový track Supermen Lovers pro své remixy. V dubnu 2003 vyšlo « Fantasia Disco EP »  a stalo se novým hitem Supermen Lovers, hlavně pak track Rebirth, který předznamenal vydaní cd « Boys in the wood », tentokrát u vlastního labelu La fesse.

Titul« Born to love you » je velkým žhavým želízkem z druhého alba a ještě o něm určitě uslyšíme. Během svého pražského vystoupení nás Supermen Lovers (Guillaume sebou přiveze ještě vokalistu, jehož jméno vám zatím neprozradíme) provedou svou pozitivní taneční tvorbou ve své živé dvouhodinové show, která bude jistě skvělým zážitkem!

Flash brothers

Tři bratři  - Ruven, Ilan a Shmuel Flaishler patří mezi pionýry izraelské taneční scény. První celosvětový úspěch zaznamenali v roce 1998 s jedním ze svých prvních singlů, nesoucím názem „Amazonas,“ vydaným na respektovaném německém labelu Dos or Die (Zomba) a podpořeným populárními DJskými jmény jako například: Tiesto ,Scott Bond nebo John Kelly.

Největší zlomovou událostí v kariéře pro bratry Flaishlerovy se objevila na začátku roku 2001, kdy je ve svých setech podpořily dvě z nejuznávanějších jmen v oboru - Paul Oakenfold  & John Digweed . Následně na to prolomili britský trh pod pseudonymem FLASH, a od této chvíle se začali dostávat globálně do podvědomí. Věci minulý rok nabraly správný směr, když Flash brothers podepsali kontrakty u známějších labelů jako např. Perfecto nebo Yoshitoshi s novými remixy a tracky, což jim následně umožnilo

 
House of Flowers ve Veletržním Paláci

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016