PARTYINFO

 

KAMIKAZE ARMAGEDON

Datum konání:
15.04.2005 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Čas arena
DJs:
Afrika Islam (Mr X + Mr Y USA/DE), Space DJz (UK), Michael Burian, Jerry, Boss (SK), Pietro, Seth, Manolo, And-re vs "ZeK"
Popis:
start 20:00
vstup 279 CZK (Ticketstream)/319 CZK (na místě)
Line-up:
20:00-21:00 Pietro
21:00-22:00 Seth
22:00-23:30 Michael Burian
23:30-01:00 Afrika Islam
01:00-03:30 SPACE DJZ
03:30-05:00 Jerry
05:00-06:00 Boss
06:00-07:00 "ZeK" vs. And-re
07:00-08:00 Manolo
 
 
Poslední informace, lineup, mapka
Rozhovor s promotéry a set Afriky Islama

Ahoj kluci, vy stojíte jako promotéři za party s názvem ARMAGEDON, která nás čeká 15.4.v Ostravě. Můžete se nám nějak stručně představit?

Martin: Já si říkám DJ Seth, žiju v Havířově a ke gramcům jsem se dostal před necelými třemi lety v Djské škole MP4 v Ostravě.

Ondra: Jsem taky z Havířova, jako Martin. Nevěnuji se tak aktivně Djingu jako Seth, ale občas si rád taky zahraju :-). Lidé mě můžou znát pod pseudonymem DJ Manolo.

Co vás vedlo k tomu uspořádat tak ambiciózní akci jako je ARMAGEDON zrovna v Ostravě?

Martin: V našem regionu sice už proběhlo několik halových technopárty, ale jejich úroveň zdaleka nebyla srovnatelná s akcemi, které se pravidelně konají v Brně, kde se za nimi musí daleko dojíždět.

Ondra: Jelikož jsme z Ostravska, tak nás ještě více motivovalo uspořádat party právě tady. Je tu spousta lidí nadšených do taneční muziky a právě jim jsme chtěli udělat radost, protože sami cítíme, že tady akce na takové úrovni ještě nebyla.

Má vaše party už nějakou historii?

Martin: ARMAGEDON jsme pořádali už dvakrát v Šenově, na periferii Ostravy. Jejich úspěch mě motivoval k tomu, abych přemýšlel o něčem mnohem větším, co by přesně odpovídalo mým představám.

Ondra: Tak jak říkal Martin, už první akce, na kterou jsme pozvali chorvatského technobijce Ogiho nás přesvědčila, že zájem o dobrou taneční párty je u nás velký, protože se nám podařilo naplnit místní kulturák do posledního místečka a lidé dokázali vytvořit fantastickou atmosféru.

A co budoucnost?

Martin: Nechte se překvapit, ale můžu vám slíbit, že to bude ještě větší show! ;-)

Ondra: To je pravda, lineup na zářijový Armagedon máme už nasmlouvaný a bude to fakt pecka!!!

To zní zajímavě, můžete už něco prozradit?

Martin: Headlinerem bude asi nejlepší současný anglický DJ, ale jeho jméno se dozvíte až v průběhu července.

Ondra: No bude to opravdu ostrý rozjezd nového školního roku! Druhá hvězda bude taky stát za to.

Tak kdy se můžem těšit?

Martin: Původní termín měl být hned druhého září, ale nakonec jsme se rozhodli, že čtvrtý ARMAGEDON propukne šestnáctého.

Ondra: Těšit se můžete už teď, já už se totiž taky nemůžu dočkat… :o)))))

Ale zpátky do současnosti, zaregistroval jsem fámu, že Afrika Islam nedorazí. Co vy na to?

Martin: To je naprostý nesmysl! Všechny Dje máme nasmlouvané dlouho dopředu a nic neponecháváme náhodě. Už v době konání prvního dílu naší párty kolovaly zvěsti, že nemá přijet ani Ogi a všichni, kdo už ARMAGEDON navštívili vědí, že co jsme slíbili, to jsme vždycky dodrželi.

Ondra: Zprávy podobného typu se donesly i ke mně, ale můžu všechny ujistit, že nic takového se nestane. Jenom mě mrzí, že důvěra partypeoples ve velké akce dostala nedávno těžkou ránu, proto se nedivím lidem, že je něco takového napadne.

Chcete něco vzkázat návštěvníkům ARMAGEDONU?

Martin: Přijďte si všichni pořádně zapařit, bude to neskutečná kalba!!!

Ondra: Jasně, všechny vás moc pozdravuje Bruce Willis! :o)))))

 

Set Afriky Islama ke stažení:

Zajímá vás jakou show předvádí americká legenda electro music AFRIKA ISLAM při svých setech? Stáhněte si jeho set (http://www.mptechno.cz/mp3/afrika_islam.mp3) a sami se rozhodněte, kam vyrazíte tento pátek 15.4. kalit. V ostravské Čas Aréně na vás totiž kromě Afriky Islam čekají i Space DJz a spousta dalších skvělých DJů na party ARMAGEDON.

 
Rozhovor s Jamiem Bissmirem Space DJs – "hrajem funky, ujeté a rozjeté phat beatz" Minirozhovor s Benem Longem Rozhovor s Michaelem Burinem Afrika Islam - My name is Techno, call me Electro! Armagedon v Ostravě

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016