PARTYINFO

 

DIGITAL PENETRATION

Datum konání:
08.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Mr6 (UK), Sabbath DJ Sound System (UK), CDJ Frenzy + MC Mikatchou, Touchwood + Igraczech, Yukimura, Raveboy, Poplach + Power Flower, Machine Funck, Ghandi, Phlhp (FR)
Live:
[snyzch] (UK)
Info:
http://digitalpenetration.wz.cz
najlos@gmail.com
Popis:
vstup 80 CZK
 
 
[snyzch] (Seed Records, UK) a další interpreti
Digital Penetration opět v Crossu
Digital Penetration dospěla ke čtvrtému pokračování. Párty, která představuje čerstvý zvuk ze všech koutů světa na pozadí známých stylů. Párty, kde zažijete opravdovou radost z hudby bez hranic.
 

V Pražském Crossu se bude 8. dubna mixovat pestrá směsice stylů. Hlavní stage začne ve zlámaných rytmech ostrého breakbeatu a grime a svižně přeladí na vlny breakcoru, drum’n’bassu a junglu pod taktovkou zvučné MC.

Alternative Beats stage nastartují pomalé beaty  abstract hiphopu a uším znalců i laiků zalahodí liveact, který se ponese na aphextwinovských vlnách. Membrány beden ilegální velikosti dále rozvlní všechny formy breakbeatu, electra, techna a jiných stylů, které u nás jen tak neuslyšíte.

Pozvání tentokrát přijal anglický experimentální liveact [snyzch], který si získává respekt po celém světě, po minulém fantastickém úspěchu zavítá opět Mr6 a přiveze s sebou celý Sabbath DJ Sound System, aby mohli rozhýbat lidi všemi možnými styly. Za domáci se za gramofony vlastní tvorbou blýskne CDJ Frenzy, kterého podpoří MC Mikatchou, nerozlučná dvojka Touchwood + Igraczech, Poplach + Power Flower, či Raveboy a Yukimura. Na pomoc s rychtou kolem Mr 6 přijdou Machine Funck a Dodo, s pomalejšími beaty zavítají Ghandi a Phlhp.


2 stage: Jungle / Alternative Beats

[snyzch] live (Seed Records – UK)
Mr6 (Anticat – UK)
Sabbath DJ Sound System (Sabbath – UK)

CDJ Frenzy  + MC Mikatchou
Touchwood + Igraczech
Yukimura
Raveboy
Poplach + Power Flower
Machine Funck
Dodo
Ghandi
Phlhp (FR)

http://digitalpenetration.wz.cz
http://www.seedrecords.co.uk
http://www.bradahood.cz
http://www.syxra.cz
http://machinefunck.wz.cz
http://nailer.deejays.cz

kontaktní email: najlos@gmail.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016