PARTYINFO

 

KOMETA IN TECHNOCOLOURS

Datum konání:
16.03.2005 - středa
Místo konání:
Brno - Yacht
DJs:
Radan Mach (Fatalrecords.cz), Harpaw (Pohon Crew), 3 Level (CBS), Kougerry (Pohon Crew), Looni Arga (final scratch, Soungate), PappiOil (JZDpromotion.cz)
Popis:
vstup 40 CZK
Line-up:
20:00 - 21:00 Harpaw (Pohon crew - Pardubice)
21:00 - 22:00 3 Level (CBS - Pardubice)
22:00 - 23:00 Kougerry (Pohon crew - Brno)
23:00 - 24:00 Looni Arga (Soundgate - Rychnov nad Kněžnou)
24:00 - 01:30 Radan Mach (Fatalrecords.cz - Brno)
01:30 - 02:30 PapiOIL (JZDpromotion.cz - Val. Klobouky)
02:30 - ???
 
 
Kometa in Technocolours na Palackého kolejích
Ve středu 16. března Vám Pohon crew, pod názvem Kometa in technocolours, představí novou sérii parties, které se budou konat v klubu Yacht na Palackého kolejích v Brně.
 

Jak už název napovídá, budeme se vám tentokrátsnažit představit co nového se urodilo na poli techna a jeho příbuzných žánrů. Poněvadž, ne jen zlomeným beatem, je člověk živ, že... :) Jako headlinera akce se nám podařilo zajistit dj Radana Macha, který by měl být dost velkou zárukou povedené party. Jeho profil si můžete přečíst zde.

Dále Vám představíme stálici Valašské techno scény dj PapiOILa, jehož profil naleznete zde.

3 Level je třiadvacetiletý dj z Pardubic, který se věnuje djingu něco přes dva roky. Mezi jeho oblíbené labely patří Drumcode, Theory, Toneman, Kanzleramt, Pure Plastic, Primate rec. Hraje tvrdší věci, které se nebojí rozjasnit tu více či méně melodickou plackou. Ostatně sami si můžete poslechnout jeho promo mix zde.

Co všechno se dá předvést s technologií Final Scratch Vám ukáže dj Looni Arga z Rychnova nad Kněžnou. Zbytek line-upu tvoří jména, která se sice ještě nestihla zapsat do širšího podvědomí, ale pokud nás příjdete sami navštívit, můžete posoudit, jestli si to zaslouží. Jsou to Kougerry a Harpaw.

Součástí party bude i videoprojekce, kterou budou mít opět na starost naše spřízněné duše z FAVU. O zvuk se se svými 8 kw postará PatsoSoundwave. Zajištěny jsou i 4 scany, strobo, světla a speciálnívýzdoba.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016