PARTYINFO

 

GET PUNKED

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
D'n'B stage - Grooverider (UK), Fresh (UK), XO (UK), Katcha vs. Suki feat MC Lin-Dee, Inspira X62, Jane vs. Romana, Alleki
house stage - Dys-Martin, Wolscha, Yarikuri, Ikebara, Marafaka
Info:
http://www.getpunked.info
Popis:
start 21:00, vstup 250/330 CZK
 
 
Getpunked již jen za 2 dny
Již tento pátek se v olomoucké Envelopa Dance Hall uskuteční druhé pokračování úspěšné drumandbassové noci Getpunked, na které jako headlineři vystoupí legendární Grooverider a současný nejlepší drumandbassový producent na světě Dj Fresh (Ex Bad Company) a XO.
 

Celá Dogs on acid  crew se do Čech  už velice těší a očekává pořádný mejdan. Od pánů Ed Rushe a Simon Bassline Smitha totiž mají na premiéru party jen ty nejlepší reference. Po hudební stránce se mohou návštěvníci těšit na řadu exkluzivit a dubplatů, které lze slyšet výhradně na party dogs on acid  tour a které tuto party dělají po celém světě výjimečnou.

Pro dje Freshe je to zároveň jeho premiéra a pravděpodobně derniéra v rámci drumandbassového setu v ČR, neboť přesouvá své hudební aktivity do USA, a to směrem k chystanému live actu a produkování místních hip-hopových stars.

Cena vstupenek v předprodeji je 250,-- Kč + manipulační poplatek prodejce. Nejlevnější vstupenky lze koupit bez poplatku (*250*,- Kč) Man-go netcentrum Olomouc a v prodejnách Chaos jeans - Olomouc,Přerov, Prostějov, Praha). Na místě budou vstupenky k dostání za 280,-- Kč do 22.00 hod. Od 22.00 hod pak za Kč 330,--.

Bližší informace o předprodejních místech na stránkách www.getpunked.info

On-line rezervace na stránkách www.getpunked.info.

Lineup bude zveřejněn dnes večer na stránkách www.getpunked.info.

 
Rozhovor s Romanou Rozhovor se Sukim Rozhovor s Ja-Ne Předprodeje a další informace Grooverider + Fresh + Xo - profily Get Punked with Dogs On Acid

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016