PARTYINFO

 

GET PUNKED

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
D'n'B stage - Grooverider (UK), Fresh (UK), XO (UK), Katcha vs. Suki feat MC Lin-Dee, Inspira X62, Jane vs. Romana, Alleki
house stage - Dys-Martin, Wolscha, Yarikuri, Ikebara, Marafaka
Info:
http://www.getpunked.info
Popis:
start 21:00, vstup 250/330 CZK
 
 
Getpunked již jen za 2 dny Rozhovor s Romanou Rozhovor se Sukim Rozhovor s Ja-Ne
Předprodeje a další informace
V pátek 3.6.2005 hostí oloumocká dance hall Envelopa další pokračování úspěšné party Getpunked. Getpunked crew v čele s djkou Katchou tentokrát spojilo síly s anglickou webovou stránkou www.dogsonacid.com, která je považována za jednu z nejlepších internetových stránek věnujících stylu drumandbass.
 

Party nazvaná "GETPUNKED with dogsonacid.com tour" přinese djské vystoupení skutečné legendy světového drumandbassu, britského dje a producent Grooveridera, hvězdy labelu Breakbeat kaos dje Freshe (ex Bad Company) a vycházející hvězdy dj XO. 

Více informací naleznete na stránkách www.getpunked.info, kde je možné si také postupně stáhnout sety účinkujících …

DOA - Největší fórum o taneční hudbě na světě!

Zajímává vás, co je nového na drumandbasové scéně? Chcete si popovídat s Grooveriderem, Freshem či D-Bridgem? Žádný problém. Internetový server www.dogsonacid.com vám k tomu poskytuje jedinečnou příležitost. K dispozici jsou nejčerstvější zprávy ze všech zásadních labelů, rozhovory s hvězdami či „out now“ – seznam všech nových desek či recenze nejčerstvějších tracků, nových softwarů a hardwarů.

Na stránkách je také k dispozici masivní, denně aktualizovaná, audio sekce, kde najdete nejnovější dubplaty, promo nahrávky i doposud nevydané věci. Fórum pravidelně navštěvují největší osobnosti taneční scény a má přes 30.000 členů. Najdete na něm novinky, drby, recenze, debaty a diskuze. V nové sekci fóra najdete „tržiště“, kde můžete nakupovat a prodávat, stejně tak jako velice přehledný seznam akcí konajících se po celém světě. Pro členy je k dispozici rovněž exkluzivní sekce, kde najdete promo nahrávky dostupné pouze přes DOA, VIP vstupenky, časopisy a celu řadu DOA zboží.  

www.dogsonacid.com

Informace o předprodejích

Vstupenky v ceně 250,-- Kč (+ manipulační poplatek prodejce) lze zakoupit na následujících předprodejních místech od 1.5. 2005: 

OLOMOUC - Indies, Man-go, Chaos
PROSTĚJOV - Funbox, Chaos
PŘEROV - Music, Chaos
BRNO – Indies
ŠUMPERK – Audiopalace
OSTRAVA – Fošny
PRAHA - TSP Records, Maximum underground,  Punto Azul, Chaos

Na místě budou k dispozici za 330,-- Kč. Možnost rezervace přes webovou stránku  www.getpunked.info kde naleznete další informace o rezervaci již nyní !!!

Podporuje Redbull (www.redbull.cz) a Rádio1 (www.radio1.cz)

 
Grooverider + Fresh + Xo - profily Get Punked with Dogs On Acid

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016