PARTYINFO

 

GET PUNKED

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
D'n'B stage - Grooverider (UK), Fresh (UK), XO (UK), Katcha vs. Suki feat MC Lin-Dee, Inspira X62, Jane vs. Romana, Alleki
house stage - Dys-Martin, Wolscha, Yarikuri, Ikebara, Marafaka
Info:
http://www.getpunked.info
Popis:
start 21:00, vstup 250/330 CZK
 
 
Getpunked již jen za 2 dny Rozhovor s Romanou
Rozhovor se Sukim
Přinášíme další z řady rozhovorů s djs, kteří vystoupí 3.6.2005 v olomoucké dance hall Envelopa na akci Getpunked with dogsonacid tour, kde se jako hlavní djs objeví Grooverider, Fresh a XO. Společně s Katchou vystoupí v b2b setu s dj a promotér Suki, proto jsme připravili jeho bio a položili za vás několik otázek...
 

SUKI – Bio

Suki již několik let na naší scéně působí jako DJ a promotér. Mezi jeho nejdůležitější počiny patří práce na fůzi JahMusic Promotion, která vedle jiných akcí pořádá i veleúspěšný open-air Reggae Meeting festival nebo seriál akcí Spirit of Asian Underground. Vedle toho je zakladatelem TN Promotion (dříve Tir'Na'Noght), která má na svědomí populární drum'n'bass & raggajungle sérii Let It Roll, Drumstation nebo Back2Jungle. Jeho DJské sety se skládají z nejaktuálnějších počinů současné breakbeat a drum'n'bass produkce, nejradeji má amenové smyčky a hluboké tvrdé basy a subbasy.

Jak vznikl  tvůj djský jméno?

Můj nick vznikl už někdy na střední škole z mého prijmeni..

Věnuješ  se vlastní produkci? Máš  ty ambice?

Věnuje se spíš produkci parties a koncertu, takže na produkci muziky mi nezbývá čas.

Řada dnb djś koketuje i s jinými styly, ty jsi věrný dnb?

Sice si kupuji desky různých stylu, jako třeba breakbeat, reggae, latino, ale na parties většinou hraju DnB. Ty další styly si nechávám do malých klubíku nebo když někde hraju pro známy.

Oslovuje tě spíš  old school dnb nebo spíš současné dnb trendy?

Mam rad kořeny ze kterých součastný dnb vzešel, kvůli vetsi rytmické rozmanitosti a kvůli vzpomínkám na ty časy, ale samozřejmě hraju hlavně součastnou produkci. Baví me spis tvrdsi, rozjety věci, ale nesmi byt moc temny.

Která z hlavních hvězd  vystupujících na Getpunked tě zajímá nejvíce?

Co se tyká Djingu tak mne nejvíc zajímá asi XO! protože ostatní jsem už mel možnost slyšel. Co se tyká produkce tak určitě Fresh jehož většinu releasu si kupuji, naposledy výborný All that Jazz, kde opět ukázal jak vsestrany je producent.

Chystáš  se svému hraní na Getpunked nějak speciálně přizpůsobit svůj sound?

Vzhledem k tomu ze Getpunked bude na severní Moravě tak si vezmu spis tvrdší desky, ale jejich výběr na místě přizpůsobím náladě na parketu..

Dočkají se po Aphroditovi příznivci Let it roll dalšího pokračování?

Další Let it Rolly samozřejmě chystáme, ten příští bude nejspíš v létě v polovině července. Tentokrát bude venku, nejspíš bez velkých hvězd, ale zato bez vstupného. Hosty z Anglie a Jamaiky očekávejte až na dalším pokračovaní na podzim.

Existuje věc, kvůli které bys byl ochotný, vzdát  se djingu?

Nenapadá mne žádna věc kterou by mi mohl někdo dát, kvůli niž bych se hraní vzdal, ale jelikož mám teď problémy s ušima způsobené hlukem tak je to asi zdraví. Rozhodne radši přestanu hrát než abych byl ve 30 hluchý...

Koho bys příště rád viděl na Getpunked?

Kteréhokoliv dobrého Dj který tu jeste nebyl a z těch co tu byly tak třeba Andy C, Hype, Zinc.. diky a budu se těšit :)

 
Rozhovor s Ja-Ne Předprodeje a další informace Grooverider + Fresh + Xo - profily Get Punked with Dogs On Acid

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016