PARTYINFO

 

PINACOLADA SUMMERSHAKE

Datum konání:
15.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Plastik Funk DJ Team (DJ Mikio and Rafael Ximenez, Privilege Ibiza residents), Vectif (Radost FX), Chris Cags (Red Beard Rec./USA), Blond (tech-house.cz)
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
start 22:00, holky zdarma do 23:00
 
 
Plastik Funk v Radosti FX
Po nezapomenutelné party Privilege Ibiza World Tour v únoru tohoto roku můžeme v Radosti FX opět přivítat headlinery této akce a u nás velice populární dvojici Plastik Funk. Díky uvolněnému datumu v rámci jejich světového turné s Privilege s radostí uvítali pozvání do Prahy a chystají se na nás opět v plné parádě.
 

Tito dva týpci nikdy nenudí a  house v jejich podání nám vždy připomene atmosféru slavného baleárského ostrova Ibizy. Kdo se chce trochu vykoupat už v polovině dubna, neměl by tuhle party zmeškat.

Friends e-mail for guestlist: vectif@vectif.cz

PLASTIK FUNK biography:

Plastik Funk DJ Team tvoří Rafael Ximenez z Madridu a DJ Mikio z Tokya. V současné době žijí v Dusseldorfu, odkud pravidelně vyjíždějí na vystoupení do celého světa. Slyšet je již mohli fanoušci v San Franciscu, Los  Angeles, Miami, na Hawai, Zurichu, Ibize, Barceloně, Vídni a např. Tokyu.

Jejich diversita v houseové muzice jim přinesla několik residencí a stale stoupající počet fanoušků. Jejich pravidelnými zastávkami jsou NOH-club, Loft Club v Ludwigshafenu, Tiefenrausch v Kodani, 18 Karat v Bochumi aj. Každé dva měsíce je pak duo na turné v San Franciscu, Hawaii nebo Španělsku.

Společně s Peterem Juergensem, producentem Olivera Moldana, Prawler a Olivera Kleina nalezli skvělého producenta. První singl “Do it right E.P.” bylo výsledkem této spolupráce. Deska vyšla minulé léto na labelu SurePlayer, který je úzce spúojen s umělci jako Kid Créme, Tuesday Child z Rhythm Masters nebo Playpaul z Buffalo Bunch.

Vinyl se okamžitě zabydlel v kufrech djś jako jsou Roger Sanchez, Moonbootica, The Discoboys, DJ Antoine, Oliver Moldan, Oliver Klein a hrálo ho několi rozhlasových stanic v Anglii, Německu, Řecku a Španělsku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016