PARTYINFO

 

DARRYL PANDY

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Efendy (djefendy.com), Vectif, Marwin Shamma, Petr Moskyto
Live:
Darryl Pandy (Chicago/USA), Ivan Myslikovjan on sax
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
dívky zdarma do 22:30 CZK
 
 
Zpěvák Darryl Pandy opět v Radosti FX
Darryl Pandy je již řadu let synonymem světové house music. Jeho nezapomenutelné hity jako "Sunshine and Happiness" a "Feel It" se vyšplhaly na vrcholy hitparád po celém světě.
 

Po dvou skvělých silvestrovských vystoupeních v klubu Radost FX, přijíždí tentokrát Darryl Pandy poprvé také jako host jedné z našich klasických pátečních nocí.  Tento fenomenální houseový zpěvák je garancí fantastické atmosféry v klubu. Na jeho loňském silvestrovském vystoupení v Radosti s ním na pódiu tančili i členové naší ochranky :o).

Vedla Darryl aPandyho, který naživo odezpívá více, než hodinové vystoupení se představí djs Petr Moskito a Vectif a dále dj Marwin Shamma, původem z Iráku, nyní vystupující stabilně v ČR a jihočech dj Efendy. O skvělý sexy saxofonový doprovod se postará nezapomenutelný Ivan M.

DARRYL PANDY bio

Darryl Pandy dal o sobě v Evropě a Velké Británii poprvé vědět již v roce 1986, kdy se do hitparád vřítil se svým explosivním houseovým hitem “Love Can´t Turn Around”. Skladba okamžitě vyšplhala až na vrchol popových hitparád v USA, UK a po celé Evropě. Za tento hit take obdržel prestižní cenu BPI. Po vydání této skladby a celosvětovém úspěchu se konečně dostalo zadostiučinění i hudebnímu stylu, který do té doby nepobíral příliš vážnosti a respektu a který je dnes již brán s naprostou samozřejmostí – house music.

Mr. Pandy se tak vydává na svoji celosvětovou  misi, hlásající lásku, radost a mír, skrze svoji hudbu. Jeho hlas o rozsahu 61/2 oktávy okouzluje fanoušky do dnešních dní. Je velmi melodický a jeho vystoupení jsou nabita neskutečnou energií, ať se jedná o živé vystoupení, či zrovna pouští jednu ze svých hitových skladeb.

Během své kariéry složil několik celosvětových hitů, velikým úspěchem byly i jeho reinterpretace známých klasických skladeb.

Zde je několik z nich:

I Love Music (remake/Warner Brothers Records); Heaven's In Your Heart & Love Turns To Pain (Sire/WB Records); Work Your Body & Freeman (DJ International); Animal Magnetism & Put My Love On The Line (Nightmare Records);  Climax (Bright Star Records); Tossin’ and Turnin’ (Fly Records, U.K.); Get Your Hands Off My Man (Jive) a Searching For Love (Fresh Records, U.K.). V lednu  1997, re-release Love Can’t Turn Around (4 Liberty Records) ve spolupráci s Farley "Jackmaster" Funkem se stává dalším hitem, který se umísťuje v britské  Top-40.

Rok 1999 je dalším důležitým mezníkem jeho kariéry. Se skladbou Bad Enough (Subliminal, U.S./Sony)se opět šplhá vysoko jak  v britské Billboard Top 40, tak v USA. He’s My Best Friend (Master Dance Tone, U.K.) přinesl Mr. Pandymu and Farley "Jackmaster" Funkovi další Gospel/House hit.  V únoru 1999 vydává Raise Your Hands (Virgin, U.K.) , která debutuje na 1. místě Dance Club Chart v UK.

Mr. Pandy je jedním z největších producentů na poli světové house music. Hledali bychom jen málokoho s podobným hitovým potenciálem a nenašli bychom už asi nikoho, kdo ve spojení s fenomenální produkcí disponuje i takovým  hlasovým rozsahem.

Pandyho největší hity vyšly v letech 1999-2000 a zapsali se nesmazatelně do historie house music, která je mu vším. Skladby Sunshine and Happiness a Feel It dominovaly ve všech světových hitparádách. Vydání skladby Get Your Body On The Floor (U Can Do It) doprovázelo i promítání na MTV a dalších TV hitparádách.

Darryl Pandy je tím, kdo vám připraví zážitek na celý život. Dokazují to jeho dvě vystoupení na posledních silvestrovských akcích v klubu Radost FX. Darryl tedy konečně v klubu i na mimosilvestrovské akci.

Darryl Pandy vystoupí  v klubu Radost FX v pátek  22.4.2005

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016