PARTYINFO

 

DOMESTIQUE

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Púchov - Shaka
DJs:
Lillou (Roxy booking), Juinor (Vibe), Lion Dee (Trenctown crew)
Popis:
start 22:00, vstup 99 SK, po 24:00 120 SK
Line-up:
22.00 Lion Dee
00.00 Junior
01.30 Lillou
03.00 Junior
04.00 Lion Dee
 
 
Lillou na Domestique v Púchove
V Shake vznikla opa nova klubova akcia zamerana prevazne na deep a tech house az progresive music na ktorej sa vam postupne predstavia hviezdy slovenskej a českej tanecnej sceny. Po prvý krát si poriadatelia Domestiqu pozvali ako hosťa, síce nie veľmi nápadnú, ale naozaj výbornú djku Lillou z pražského Roxy bookingu.
 

Lillou sa nám predstaví opäť na Slovensku po úspešnej akcií Orgazmix v trenčianskom Krankenhause spolu s Juniorom a Lionom Dee. Preto neváhajte a prídte sa zabaviť na akciu, ktorá určite bude stáť za to....

djane Lillou bio:

Lillou, která s hudbou začala koketovat již od roku 1998, dnes patří mezi zdravý okruh  undergroundové housové scény v Čechách. Svůj styl si vytříbila po dvouletém pobytu v Londýně ? v multikulturním centru Anglie, kde získala své pravidelné vysílání na pirátském radiu EFM, pozdější pravidelné páteční dýchánky v Nothinghamském baru a pár dalších vystoupení v Londýnských klubech jako 414?.Stejně tak ji v jejích začátcích nemálo ovlivnilo a inspirovalo její přátelství a důvěra kolektivu Tag a Eukatech.

V roce 2001 se vrací do Prahy, aby zde pod taktovkou tehdejší věhlasné agentury Eastbase nastartovala dráhu profesionální Djane. Zahrála si v mnoha klubech po celé České republice, Slovensku a Chorvatsku. V neposlední řadě za zmínku stojí její návštěvy v klubech v ruském Petrohradě a Moskvě, kde si ji obecenstvo velmi oblíbilo a záhy získala i svého agenta.

Je jednou z mála  českých představitelek kvalitního techhousu, který ráda kombinuje s houpavým groovy deep housem a lámanými beaty. Její sety jsou velmi různorodé a náladově  barevné, chvíli jen tak zasněné a melancholické a posléze velmi energické s hutnými basovými linkami. To vše prolněné dlouhými a precizními mixy.

V poslední době se zabývá i vlastní produkcí a patří mezi djs pražského klubu Roxy.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016