PARTYINFO

 

KOFOLA HIP HOP TOUR

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Oh No (USA), Wildchidl (USA), Percee P (USA), Romes (USA), La Melodia (NL), Kontrafakt (SK) a další
Info:
http://www.bbarak.cz
Popis:
start 20:00, vstup 280/350 CZK
 
 
Časový rozpis
Níže zveřejňujeme oficiální časový line up zítřejší Kofola Hip Hop Tour v pražském Abatonu, start je úderem 20:00 a jede se až do ranních hodin. Lístky můžete ještě do dnešního večera sehnat ve zvýhodněném předprodeji (viz. info níže.)
 

20:00 - DJ playing

21:00 - Breakdance battle: NGS (Mělník/Nymburk) vs. Wegets (Frýdek Místek)

21:30 - Koncert 1: LA MELODIA /NL/

22:00 - Showcase DJ TRAFIK (PSH, Praha) /2004 European ITF X-Perimental Class champion/

22:30 - Beatbox battle: Hnz? (Žižkov, Praha) vs. Fany (Rytmus v krabici, Praha)

23:00 - Koncert 2: KONTRAFAKT

00:00 - Freestyle battle: Zaga (Jablonec) vs. Idea (Dilema, Zlín)

00:30 - Koncert 3: PERCEE P. /USA/, WILDCHILD + DJ ROMES /Ex Lootpack, USA/, OH NO /USA/

02:30 - Graffiti video: Quality Control 2004

03:00 - DJ playing

Březnové Kofola Hip Hop Tour po českých a moravských městech se přehouplo do své druhé poloviny a po našláplých Varech, Pardubicích, Plzni a Teplicích tu máme pražskou zastávku, která bude tento pátek 18. března od 20:00 v Abatonu navíc doplněna trojicí USA underground MC´s. Wildchild + DJ Romes (ex Lootpack) již byli v Čechách jednou k vidění – na loňském Hip Hop Kempu, kde navíc Wildchilda supportovala jeho malá dcerka.

Kalifornský Oh No, brácha Madliba (profil můžete kontrolovat na www.bbarak.cz) a Percee P budou v ČR vůbec poprvé a věřte, že je nač se těšit – The Disrupt Massacre Tour 2005 již tento pátek! Program večera však nekončí, kdo nestihl prosincový Urban Rapublic Fest, bude si moct nyní po několika měsících vychutnat top živou show piešťanských Kontrafakt. Jako minibonus vystoupí holandská grupa La Melodia.

Domácí DJ Trafik vyšvihne svojí showcase, za kterou se nemusí stydět na žádném světovém deejayském battlu. Na freestylu proti sobě nastoupí mocnej Idea ze Zlína a ragga Zaga z Jablonce. Mělnický NGS si to v breakdance battlu rozdají proti čerstvým vítězům prestižní soutěže Zlom se v Pase 4 – Wegets z Frýdku Místku. V beatboxu (elementu, který Osvaldová ze Superstar považuje za exotiku) si dají dostaveníčko domácí Hnz a Fany a komu by pořád tenhle našláplej program nestačil a ještě neměl možnost, může zakotvit s ústy dokořán u graffiti videa Quality Control 2004.

Připomínáme, že lístky jsou do čtvrtečního večera k dostání v sítích Ticketpro, Ticketstream a v kamenném Bbarák shopu (Přibyslavská 10, Praha 3) za solidních 280,- + poplatky. Na místě bude vstup 350,- Start v pražském Abatonu (Povltavská 2177, Praha 8) tento pátek úderem 20:00 a jede se až do rána. AKTUÁLNÍ

ROZPIS TOUR:

pá 18. března – Praha – klub Abaton

so 19. března – Brno – klub Fléda

pá 25. března – Olomouc – Envelopa Hall

so 26. března – Jindřichův Hradec – Komplex Jitka

 
Kofola Hip Hop Tour Praha již tento pátek!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016