PARTYINFO

 

PRIESSNITZ

Datum konání:
06.04.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Priessnitzspeciální host: LU (piper records)
Info:
http://www.palacakropolis.cz
Popis:
vstup 140/160, start 19:30
 
 
Priessnitz
Priessnitz a LU

PRIESSNITZ

Vkusná a neotřelá kytarovka Priessnitz křižuje českou klubovou scénu již pěknou řádku let. Nepodléhají módním trendům a jejich koncertní vystoupení jsou stále plné svěží energie. Svědčí o tom i postup mezi pět nejlépe živě vystupujících kapel v Česku v anketě AKROPOLIS LIVE MUSIC AWARDS 2004. Po „nebývale dlouhém koncertním oddechu“ vstupují Priessnitz do nové sezóny 6. dubna v Paláci Akropolis.

Více informací najdete na www.priessnitz.com

LU

Další akvizicí ambiciózního vydavatelství Piperrecords (mj. NIERIKA, FOLK3MAIL, MILANO, GAVORA) je osobitá kopřivnická formace LU. Jejich aktuální šestistopé EP v sobě ukrývá pěknou dávku hudební invence, neotřelých postupů a neveselé, melancholické atmosféry.

Svým vystoupením si LU také získali srdce poroty Malé Alternativy 2004 a zaslouženě si odvezli do beskydského podhůří cenné vítězství.

"Suverénní zpěv a kytara Zbyňka Machetanze (jinak též opory živé sestavy Nieriky), ukusující tu z ostrovní psychedelie a tu nasávající kouzlo zámořských posthardcoreovek, špetka samplů, o něco více kláves, filigránská rytmika a to vše zrcadlící se v nevšední a nepolapitelné atmosféře." (Pavel Ovesný,  freemusic.cz)

Více informací najdete na www.piperrecords.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016