PARTYINFO

 

RESPECT PLUS

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Akropolis
Live:
Tinariwen (Mali)
Popis:
start 19:30, vstup 350/400 CZK
 
 
Tinariwen již tento pátek v Akropoli
Elektricti kocovnici ze sahary, skupina tinariwen, vystoupi v ramci cyklu koncertu respect plus 04 jiz tento patek v 19:30 v prazskem palaci akropolis!!!
 

!!!!Posledni listky na koncert TINARIWEN!!!!

Pokud budete mit zajem si vstupenky zarezervovat, staci zaslat jmeno + pocet vstupenek na info@rachot.cz Po obdrzeni potvrzeni je rezervace prijata. Rezervace prijimame do patku 22.4. do 12,00 a je nutne si je vyzvednout nejpozdeji do 19,00. 
 
TINARIWEN

"Kdyz jsem je uslysel poprve, nasel jsem hudbu, kterou jsem hledal cely zivot," rekl Robert Plant o techto elektrickych kocovnicich ze Sahary. Loni v lete vystupovali v Glastonbury. Jejich album Amassakoul bylo na 1. miste nejhranejsich alb v Evropskem zebricku World Music za rok 2004. Letos v lednu vyhrali "kytarovi basnici a soulovi rebelove" cenu BBC World Music za Afriku. "Vyrustali v exilu, skolou jim byl konflikt, utociste nasli v undergroundu, kde ziskali punc legendy. Tinariwen jsou kapela, jakou se generace zapadnich rockovych skupin mohly stat leda ve svych snech." - The Guardian (Britanie).
 
PRIPRAVUJEME:
 
RESPECT ethnic & world music festival 2005 - 10. - 11.6. - OSTROV STVANICE
 
Informace k festivalu respect, vcetne fotek , hudebnich a video ukazek na cerstve aktualizovanych strankach www.respectmusic.cz !!!
 
!!!Do 5.5. Moznost zakoupeni vstupenek za zvyhodnenou cenu!!!!
 
Predprodej:

Ticketpro  - www.ticketpro.cz
Ticketstream  - www.ticketstream.cz
 
Pokud si neprejete byt pravidelne informovani o nasich akcich, odhlaste se, prosim, na  www.respectmusic.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016