PARTYINFO

 

SOLID SESSION

Datum konání:
27.03.2005 - neděle
Místo konání:
Brno - Divadlo v 7 a půl, Kabinet Múz
DJs:
Vik, Javas, Koala, Muzzy
Info:
http://solidsession.com...
Popis:
6. výročí Solid Session, křest kompilace Solid Session
 
 
Solid Session CD kompilace
V současnosti počet domácích zvukových laboratoří stoupá závratnou mírou, díky snížení nákladů na jejich pořízení. Je mnoho šikovných lidí, kteří pro vlastní potěšení tvoří tracky a hrají si se zvukem. Track začíná "žít" v okamžiku, kdy je "naloudován" do přehrávače a zmáčknuto tlačítko PLAY.
 

V tento moment se děje to podstatné. Solid Session  TOP 20 je věnována tomuto okamžiku. Od prosince 2003 se na stránkách www.solidsession.com odehrává hitparáda tvořená tracky zaslanými právě producenty z domácích studií. Každý zaslaný track je zařazen jako novinka a registrovaní uživatelé každých čtrnáct dnů sestavují své pořadí, které je pak sečteno a vznikne TOP 20, která se dnes nachází už ve 33 kole. Se svými tracky se jí zúčastnili třeba: Rai, Tvyks, Javas, Dave Fish, Stephunk T, Robotech, Dyk More Master, AF atd. Dnes už je to přes 80 tracků, což je dobrá zásoba na pár kompilací.. 27. Března 2005 pokřtíme první, na které se objeví všichni, kteří získali první místo v Solid Session TOP 20, a to: AF, Dyk More Master, Rai, Tvyks, Dust, Placebo Domingo, Javas, Ketly Mrü, Ear Drum Kru. Mick a Nugget Allstars. Z uvedených účastníků kompilace je patrné, že stylově se pohybujeme od hip hopu přes lounge music, trochu pohodového breakbeatu, house až po progressivní zvuk taneční hudby. Styl tedy pro Solid Session TOP 20 není rozhodující, podstatný je originální zvuk a míra vlastní fantazie.
Kompilace bude balena v digipacku a bude k  dostání pouze na www.solidsession.com.

Solid Session history

v roce 1999 partička DJs - Vik, Javas, Koala, Muzzy. Mick, Marcco tehdy známá jako Family Circle crew, příšla s nápadem rozjet v klubově vzduchoprázdném prostoru ve městě Brně pravidelný mejdan Solid Session, s cílem prezentovat vlastní názor na klubový sound, trefila se do černého a ve stejném roce se Solid Session umístila na 6. místě žebříčku nejoblíbenější taneční noci dle časopisu Trip 2 house (dnes Xmag),. Čas až do dnešní doby vše pěkně zamotal a vytříbil a z mejdanu vznikl booking, nezávislá hitparáda a server www.solidsessin.com věnovaný produkci autorské elektronické hudby v domácích studiích bez stylového omezení. V mpétrojkách na serveru je tak ke slyšení: tech-house, deep house, d´n´b, hip hop, down tempo, funk.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016