PARTYINFO

 

MOOOVE IT

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Martin Haberland (Benchmark rec, SK), Vik, Sunshine people DJs, Quadrant ss DJs, M&gors SS DJs
Popis:
vstup 150 CZK
start 21:00, konec 07:00
 
 
Martin Haberland na dalším dílu Mooove It!
Mrtin Haberland je dnes považován za absolutní špičku mezi houseovýžmi DJi na Slovensku. Jeho nekompromisně precizní styl mixování a vyjímečný cit pro hudbu a publikum mu v pomohlo se během posledních čtyřech letech vypracovat z téměř neznámého košického DJe do podvědomí mnohých fanoušků klubové hudby po celém Slovensku i v zahraničí.
 

Svoji DJskou kariéru začal před více než 8mi lety, kdy společně s Rollem Kadelem a Marošem Glaubicem (Mr. G) položili pevné základy klubové scény na Východním Slovensku. Po zavření Joy’s clubu v roce 1999 spolu s DJem Juniorem začal pořádat serii parties s názvem Strictly House v košickém klubu Vyagra. Na těch se vystřídala spousta i zahraničních DJů, např. taková jména jako Nigel Hayes, Courtney, Javas, Pavel Bidlo, Lumiere a další..

Martin má také za sebou mnoho hraní ve Vídeňských klubech a v Čechách. Na jaře 2002 se stal rezidentem akcí Sunshine Celebration, které se staly největšími houseovými happeningy na Slovensku. Ve stejnou dobu založil s marošem a DJem Crumbem deep house label Benchmark Recordings, kde produkuje vlastní tvorbu a spolupracuje  Dji Merseym, Glaubicem, Lumierem a Braunem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016