PARTYINFO

 

PLASTIK FUNK

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Jihlava - Exit
DJs:
Plastik Funk aka Rafael Ximenez (ESP) & MIKIO (JAP), Vectif, Efendy (djefendy.com, Mari, Spirit
Info:
http://www.freeak.net
mari@freeak.net
Line-up:
21:00 - 22:30 Spirit
22:30 - 00:00 Vectif
00:00 - 02:00 Plastic Funk
02:00 - 03:30 Efendy
03:30 - 05:00 Mari
 
 
Plastik Funk v Jihlavě
Zdá se, že letošní dlouhá zima skončila, ale do léta je ještě pořádně daleko. Možná už plánuješ dovolenou na sluncem zalitých plážích a nejlépe baleárského ostrova Ibiza. Nebo jako většina se tam zase letos nedostaneš. Ale my máme pro tebe super tip, jak alespoň na jeden večer se přenést do těchto mejdanům zaslíbených končin.
 

Ibizu ti totiž dovedeme přímo do Jihlavy. A to ve formě nefalšované Ibiza party pojmenované podle jejích headlinerů PLASTIK FUNK. Kteří se jako vůbec poprvní umělci opravdu světového ražení představí v jihlavském klubu Exit. PLASTIK FUNK DJ TEAM aka Rafael Ximenez (Španělsko) & DJ Mikio (Japonsko) je světem protřelé djské duo, které pravidelně vystupuje v nejlepších klubech naší planety. Důkazem toho budiž jejich několikaletá residence v největším klubu světa PRIVILEGE na baleárském ostrově Ibiza. Letní  a pozitivní atmosféru tohoto ostrova přenášejí i do svých setů a jejich živá vystoupení jsou skvělým zážitkem.

Dalším kdo umí vytvořit v klubu skvělou atmosféru je pražský DJ VECTIF (Radost FX) který v jihlavě vystoupí rovněž poprvé. DJ EFENDY, tak toho jihlavskému publiku není třeba moc představovat, protože již několikrát a nutno podotkout, že s velkým ohlasem v Jihlavě vystupoval. A na závěr „domácí“ Freeakovská dvojka MARI a SPIRIT.

Kromě muziky tě do atmosféry Ibizy vtáhne videoprojekce, dekorace a spousta dalších
překvapení. ;)
  
Prostě a jednoduše mejdan jaký Jihlava ještě nezažila a TY na něm nesmíš chybět. Zapiš si za uši: Sobota 16. dubna, MC EXIT – Jihlava (Na Březinkách – bývalé Millenium FX).

Uvidíme se tam!!!

Bližší informace najdeš na webu: www.freeak.net


Kdo vlastně jsou?

PLASTIK FUNK DJ TEAM – www.plastik-funk.de
Rafael Ximenez (Španělsko) & DJ Mikio (Japonsko)

Tato skvělá djská dvojice se v Čechách představila poprvé  v červnu roku 2004 v rámci světového turné NOH club v klubu, pořádaného celosvětově agenturou Hollenberg Management. Tato mprestižní německá agentura stojí za vůbec prvními tanečními akcemi v Německu, její majitel Stefan Hollenberg je celosvětově uznávanou osobností v tomto druhu podnikáni a je mimo jiné i objevitelem slavné modelky Claudie Schiffer.

Od té doby se Plastik Funk představili v klubu Radost FX ještě dvakrát, naposledy to bylo ve spojitosti se světovým turné klub PRIVILEGE IBIZA, tedy největšího klubu světa. Nyní poprvé vyráží tato populární dvojice za hranice našeho hlavního města a představí se skvělému jihlavskému publiku v klubu Exit.

Krátký přehled nejdůležitějších vystoupení Platik Funk v roce 2004.

Zde jsou nejdůležitější momenty roku 2004 :

NOH-club World Tour:

12.06. Berlin
18.06. Prag
23.07. Ibiza
30.07. Mallorca
21.08. Wien
18.09. Barcelona
25.09. Lisboa
02.10. Rio de Janeiro
23.10. London
20.11. Düsseldorf
27.11. Dubai
11.12. Zürich
18.12. Amsterdam

- Miami Wintermusic Conference im march 04
- Hawaii Music Conference in september 04
- TV appearance on RTL2
- Snowzone CD MIX compilation (compiled & mixed by PLASTIK FUNK)
- Residency start in Zurich
- Numerous appearances on Ibiza
- NOH-club World Tour
- Plastik Funk releases und remixes
- San Francisco and Los Angeles tour
- Bookings in Barcelona, Vienna, Paris and at the Snowzone in Les 2 Alpes (France)
- Studio-cooperation mit Da Hool
- Studio-cooperation mit Baggy Bukaddor
- Studio-cooperation mit Claudio Mangione

Clubhistory:

USA:

Nikki Beach Club (Miami/South Beach)
Crobar (Miami/South Beach)
Level (Miami/South Beach)
Touch (Miami/South Beach)
Chill (Miami/South Beach)
Kiss (Miami/South Beach)
Club Q (Boca/Miami City)
The Top (San Francisco)
Tacco Tuesday (San Francisco)
Ruby Skye (San Francisco)
1015 (San Francisco)
W (San Francisco)
Dragon Bar (San Francisco)
Zendo (San Francisco)
Naked (L.A.)
Palace (L.A.)
Shark Club (L.A.)
The Tower (Las Vegas)
Booked at the last two WMC/Miami@ Nikki Beach Club and Touch

Venezuela:

Open Air Festival at the Marriot Resort (Isla Margarita)

Hawaii:

Wave (Honolulu)
Maze (Honolulu)
The W (Honolulu)
Open Air Festival @ the Jurassic Park Area (Oahu)

Schweiz:

Brainstorm Festival
OXA (Zurich)

Frankreich:

Snowzone (Tignes)
Paris
Nizza

Niederlande:

Chemistry (Amsterdam)
Mondial (Beek)

Österreich:

Yeti Club (Soelden)

Spanien:

Space (Ibiza)
El Divino (Ibiza)
Privilege (Ibiza)
Pacha (Ibiza)
Amnesia (Ibiza)
DC 10 (Ibiza)
Bora Bora (Ibiza)
Tahiti Bar (Ibiza)
Virtual Group@Gallery Club (Mallorca)
Pacha (Mallorca)
Tito´s (Mallorca)
The Underground (Madrid)

Japan:

Juliana´s (Tokyo)
Maharadja (Tokyo)
Warp (Tokyo)
Club Code (Tokyo)
Underlounge (Osaka)

Türkei:

Organized Chaos Open Air (Istanbul)

Italien:

Macumba (Rome)
Pantheon Club (Rome)
Gilda´s (Rome)
Alien (Rome)
Black Hole (Rome)
Asterix (Fregene)

Deutschland: (Auswahl)

NOH-club
Tribehouse (Neuss)
Tiefenrausch (Cologne)
H90 (Cologne)
Triple A (Cologne)
Apollo (Cologne)
Liquid Club (Augsburg)
Prinzz Club (Magdeburg)
Loft Club (Ludwigshafen)
German Club (Dresden)
190east (Frankfurt)
Rosige Zeiten (Bremen)
Dockland (Muenster)
Glam! (Hamburg)
Zenit (Hamburg)
Nature One (Kastellaun)
La Rocca (Duesseldorf)
3001 (Duesseldorf)
Flamingo (Essen)
Bungalow (Dortmund)
18 Karat (Bochum)
Ruhr in Love (Gelsenkirchen)
Maria (Stuttgart)
Popkomm (Cologne)
Loveparade (Berlin)
Paradise City (Berlin)
Sage Club (Berlin)


DJ VECTIF (Radost FX) - www.vectif.cz

DJ Vectif je jedním z největších talentů současné pražské underground houseové scény. Dnes hraje především deep/tech-tribal house založený na perkusivní rytmice a silných basových linkách. Od svého prvního vystoupení v roce 1998 se postupně propracoval mezi naprostou českou elitu.

Jeho sety můžeme pravidelně slýchávat ve všech pražských klubech, několikrát vystupoval v Roxy, v roce 2000 byl residentem party PROZAK v klubu Radost FX, slyšet ho mohli i návštěvníci klubů Mecca a Paradogs.

Pravidelně vystupuje v klubech po celé Ceské Republice a během své kariéry si stihnul zahrát po boku takových jmen jako jsou Danny Rampling, Eddie Richards, Asad Rizvi, Phil Perry, Colin Dale, Nathan Coles, Nils Hess, Linus, Alex Dean aka Souldoubt, ale i progresivnějších djů jako Sander Kleinenberg, Corvin Dalek, Jay Chappel, Jaydee, Mijk van Dijk, Space DJz, Marco Carola, Nicky Holloway aj. Kromě dýdžejingu je Vectif velice aktivní i jako promotér. Je zakladatelem dnes již legendárních parties na KC Karlov v Benešově u Prahy. Pod jeho taktovkou zde proběhly akce Plastic Dreams, Fabric vs. The End a Amazing Party. Poslední akcí, na které se v Benešově podílel, byla party Pepsi Sound System.

Přes všechno pracovní vytížení si byl Vectif v letech 2000-2001 schopen najít čas moderovat společně s Chrisem Sadlerem radio show VINYL VIBRATIONS na Radiu Vox 95.3 FM, každý pátek od 18 do 20 hod, v repríze pak v neděli od 21 do 23 hod. I přes krátkou dobu své existence byl pořad zvolen jako jeden z nejlepších radiových pořadů v České Republice za rok 2001 podle prestižní ankety časopisu Tripmag. Na konci roku 2000 Vectif také pracoval jako moderátor pořadu Ultramix, který se zaměřoval na taneční hudbu a kulturu u nás a vysílala ho TV 3.

Vectif se objevil na všech významných českých open air festivalech jako Open Air Field 2001, Svojšice 2001, Hradhouse 2002, Open Air Field 2002, kde vystupoval na hlavním podiu po boku slavných The Chemical Brothers a dýdžeje Sashy. V polovině roku 2002 vystoupil i na největším českém festivalu, legendárních Creamfields 2002. Vectif má svůj rezidentní večer ř Elements" v košickém klubu Arsenal, vystoupil i v Madarsku. Jeho hosty na těchto večerech byli Eddie Richards, Asad Rizvi, Haris a Linus.

Od září 2001 pracuje jako production/PR manager v legendárním pražském klubu Radost FX a je i residentním dýdžejem klubu. Radost FX byla tento rok opět označena za jeden z nejlepších 20 klubů světa.


DJ EFENDYwww.djefendy.com

Lubomír Zíta aka dj Efendy pochází z jižních Čech. Většinu svého dosavadního života strávil ve městě, které lze právem nazvat kolébkou českého tranceu - v Českých Budějovicích. Hraní se aktivně věnuje od roku 2000 a je vůdčím představitelem nastupující generace českých tanečních djů. Představil se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách. Zaslechnout jste jej mohli v různých rádiových pořadech věnovaných taneční scéně - regionálními rádii Kiss Jižní Čechy, Prácheň a Faktor počínaje, Evropou 2 konče.

Je rezidentem akcí klubů Dwě Pare ( Č.B.) a M - Club (Č.K) Kromě velkých jihočeských parties: Sexplosion 8 ( Budvar Factory Party - areál budějovického Budvaru - atmosféra 5000 lidí, New Point of Fantasy, Space Station, Open air festival Lipno 2004 ...atd.) se představil i pražskému publiku v clubu ROXY (Climax), Duplex (Nextplanet), v Táboře pak zavítal do klubu Garage (Groove). Supportoval mnoha českým i zahraničním djům zvučných jmen - Lee Cabrera, Chris Sadler, Orbith, Jerry, Lucca, Jay Brown, Michael Burian, Rai, Dan Cooley, Marek Řeřicha, Andreas Kraemer, Lee Bolton, Femme 2 Fatale .... atd.

Slyšet od něj můžete preferované styly Tech - house , Electro - progressive - house či breakbeatové rytmy. Momentálně pracuje na vlastních projektech, produkce je zatím v přípravné fázi.
 

DJ MARIwww.maridj.com

K aktivnímu hraní se dostal zhruba v roce 1999 na komerčních diskotékách. O rok a půl později ho oslovuje mixování a pak už následuje nákup gramofonů, prvních černých placek a začíná experimentovat s trancem, aby se později zaměřil na progresivní, wet & hardovou a houseovou hudbu.

Hrál v clubu Tunel, který ve své době patřil k jediné scéně, která propagovala nekomerční taneční hudbu na Vysočině a převážně na menších a soukromých akcích. Postupem času a vývojem začíná vnímat nové možnosti, kterých využívá a mohli jste ho slyšet v Praze v Music clubu Guru, na open air akci Space Ride, Sexappeal, Red Velvet, v jihlavském AMC a dalších akcích v regionu…po boku např. Chrise Chemista (UK), Tibora, Benca, Hu, Michaela Buriana, Míši Salačové, Elite, Chrise Sadlera a dalších.

Zároveň hraje na rezidentních nocích hudebního serveru Freeak.net, kde je redaktorem, promotérem a jedním se zakladatelů. Občas je hostem pořadu Dancemania na Rádiu Vysočina, kde se snaží představovat nekomerční taneční scénu v regionu.. Stylově se specializuje na progressive/tribal house.


DJ SPIRITwww.spiritdj.com

Poprvé za mixážním pultem se objevil někdy v roce 1996 / 97. O rok později již hrál na prvních techno partys v dačickém ROCK IN CLUBu, v Moravských Budějovicích, nebo jako host s tanečními vstupy na diskotékách Pod Betonem nebo v KD Strmilov, ale to ještě z CDček. Následovalo pořádání vlastních menších partys po okolí.
 
Až v Březnu 2001 přešel ke gramofonům a prvním (převážně tranceovým) černým plackám. Spolu s Twinem zakládají agenturu ISC (inner space creators). Na podzim 2002 přechází k agentuře Incubator.tk. Hraje především wet&hard a progressive desky.

V létě 2003 s Marim zakládá infoserver Freeak.net a následně i stejnojmennou agenturu, pod kterou společně pořádají partys zejména v Jihlavě a jejím okolí. Původní trance produkci v jeho setech dnes najdete zřídka. Jeho dnešní styl se dá nazvat jako hard progressive electro tribal house zpestřený wet&hard a techhouse deskami a nevyhýbá se ani lámaným beatů či voálům.
 Mohli jste ho slyšet na akcích jako TECHSPACE,  SUMMER EXPOSE 2002 s Johanem BACTO, EVOLUTION II a IV, KINETIC, EC-LEC-TICA, OPEN AIR BRANDLÍN, TOP SECRET PARTY, SPACE RIDE, SUMMER BEATS, SEXAPPEAL, RED.VELVET (Chris Chemist UK) atd.
 
 A z klubů Perpetuum - Brno, In Spiral – Plzeň, Guru - Praha, MC603 - Tábor, K2 - České Budějovice, Tunel - Třešť, V.I.P. - J. Hradec, Jihlava (Exit, Millenium FX, Maňána, Tango, AMC, Queens, atd.), K2, Metro – Telč, + spousta dalších akcí a klubů po jižních Čechách a Moravě. Nebo také na vlnách rádia Vysočina v pořadu Dancemania.

 Za zmínku také stojí jeho činnost na bulletinu Incubator, který mapoval jižní taneční scénu a hlavně jeho webové verze která sloužila jako infoserver. V současnosti se "taneční novinařině" věnuje i nadále jako šéfredaktor serveru freeak.net...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016