PARTYINFO

 

LUCKYHOUSE ON THE RIVER

Datum konání:
23.04.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Specialni host Lucas
Live:
Polygon a Chiccochillinfour alias DeepTuneUp za vokálového doprovodu MC Mandy
Info:
deeptuneup@seznam.cz
Popis:
oslava Jukiho (Techno.cz, XMAG) narozenin!
spooousta blobstí a překvapení, tradiční házení dotěrných fotografů přes palubu, grilování masíčka, vodka pro Toníka - Toník pro vodku, převleky, účesy, fáborky a hezký kluci a holky
vstup zdarma, performance by M ART IN a hostesky s welcome drinkem
 
 
Bacha na to... Juki slaví narozeniny!
Opravdu neopravdový mejdánek vypukne 23. dubna na oblíbeném místě pražských bohémů, houseboatu Bukanýr. Své dlouhé a šikovné prstíky zde v akci ukáží ve veleslavném vystoupení světoznámých pódií kabaretů a famózních scén, plackáři "Chicco se válí ve čtyřech" a "Polygon" pod sjednoceným názvem družstva evropských veverek "DeepTuneUp prodakšn."
 

Není tajemstvím, že s tímto populárním duem vystoupí také nevídaná performance ze stáje klanu rybích hlav M ART IN a člen sdružení svobodných lichokopytníků MC Manda.

JukiNejváženějším z vážených se pak stane resident největší pražské chcíplé spermie Roxy ve svém sofistikovaném neřka až spirituálním setu.

Dále vás čeká spooousta blbostí a překvapení,  tradiční házení dotěrných fotografů přes palubu, grilování masíčka, vodka pro Toníka a jistě také Toník pro vodku, převleky, účesy, fáborky a moc hezký kluci a holky!

Vstup zdarma je tradičně zdarma hostesky s welcome drinkem samozřejmostí.

A pozor! Juki slaví narozeniny!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016