PARTYINFO

 

COLOURS OF OSTRAVA 2005

Datum konání:
09.07.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Černá louka
DJs:
Special DJ stage, George Clinton Parliament, Funkadelic, MC Jamalski, Trans-Global Underground, Asian Dub Foundation, Čechomor+special guests, Fun-Da-Mental, The Klezmatics, Kryštof, Dan Bárta a Illustratosphere, Monkey
Business, Marián Varga, Sainkho Namthylak, Daara J, Farlanders, Miro Žbirka, Septeto Nacional Ignacio Piňeiro, Moimir Papalescu and the Nihilists, Umakart, Huun Huur Tu, Gen-Dos, Troisoeur, Dobet Gnahoré, Iné Kafé, Děda Mládek Illegal Band, Zagar, Nierika, Chakkiri Norio, Čankišou, Úspěch...
Info:
http://www.colours.cz
Popis:
celkem více než 100 kapel a DJs
Line-up:
20:00 Dj Lautek(CZ)
21:30 Dj Kmin(CZ)
23:00 Dj Koogi(CZ)
00:30 Dj Ride (FR) Mc Jamalski (USA) vs. Mc Amdiez (FR)
02:00 Dj inspecta (FR) Mc Jamalski (USA) vs. Mc Amdiez (FR)
03:30 Dj Elvis(CZ)
05:00 Dj Shade(CZ)

06:00 ende
 
 
Colours Of Ostrava: tančit se bude na Fabric pódiu
Taneční hudbu zaštiťuje letos na festivalu Colours Of Ostrava klub Fabric, který bude mít v centru celého festivalu vlastní Semtex Fabric Stage.
 

V pořadí druhý červencový víkend je již vždy ve znamení festivalu Colours of Ostrava. V rámci festivalu však bude letos Fabric stage přesunuta z klubu přímo do centra dění. Klub proto bude uzavřen. V pátek 8.7. na Fabric stagei bude znít rovná taneční muzika. Postarají se o to Flo /Fr/, Lucca /Acapulco/, ER, ADAM N, Martin Gredner, Ian Blond, Ringo a Hyde.

Sobota 9.7. je rezervována pro příznivce zlomených beatů a účast vystupujících bude velmi kvalitní. Zahrají Dj Ride /mars exist/marseille Fr/, Dj Inspecta /Fr/, Dj Koogi, Dj Elvis, Shade, Kmin a Lautek. Nebudou chybět ani vynikající Mc´s JAMALSKI /New York , USA/ a Amdiez /Montaga negra, Fr/.
 
semtex fabric stage
 
Pokud nevíte přesně, kde najdete během festivalu Colours Of Ostrava taneční Open Air stage nazvanou Semtex Fabric DJ Stage, tak pro Vás máme mapku s popisem jak se k této scéně dostat.

Taneční stage se bude nacházet v prostoru za tramvajovou smyčkou na Výstavišti Černá Louka, v blízkosti miniměstečka u Divadla A. Dvořáka v centru Ostravy.

Tramvajové spojení:

tram č. 6, 9, 10, 11, 14; bus č. 99 - zastávka "Výstaviště"

Mapa umístění Semtex Fabric DJ Stage:Pokud nevíte přesně, kde najdete během festivalu Colours Of Ostrava taneční Open Air stage nazvanou Semtex Fabric DJ Stage, tak pro Vás máme mapku s popisem jak se k této scéně dostat.

http://www.fabric.cz/cms/images/photos/mapa.jpg

 
Colours Of Ostrava: MC Jamalski - profil

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016