PARTYINFO

 

WOW!

Datum konání:
15.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
electro house stage: Diome & Tvyks, Biji & Deniabreakone stage: Dys Martin feat. C-lara, Choose Killa, Trnqua
Info:
http://www.vivacity.cz
Popis:
start 20:00
vstup 100 CZK
 
 
Rozhovor s Biji
A jsme tu s druhou částí rozhovoru se slovenským Djským duem Biji & Denia. Stejně jako minulá část s Deniou i odpovědi Biji jsou pozoruhodně osvěžující. Obě dámy mají pro hudbu evidentně velké zapálení, rozumí jí a navíc mají všechna kolečka dokonale seřízena a vyvážena. Kéž by se to dalo říct o více lidech. Biji a Denia se Vám představí v pátek v klubu Cross na druhém pokračování electro & breaks party Wow!
 

www.vivacity.cz

BijiNa stránkách smiile na mě bliklo jen coming soon, takže nezbývá než o představení agentury/bookingu/projektu požádat vás. Takže co to je?

Zvláštne je, že väcšina agentúr, labelov, klubov, ci iných organizácii, ktoré vo finálne viac inklinujú ku kvalite ako ku kvantite majú stránky väcšinou "under reconstruction" alebo "comming soon". Nie je to o tom, že by sme nechceli, ale že cas venovaný vývoju nám nesporne uberá cas na selfpromotion. Koniec koncov až teraz skutocne prichádza cas, ked naplnenie stránok S.M.I.I.L.E. (Space Migration Inteligence Increase Life Expansion) nadobúda opodstatnenie. Združenie ludí naplnujúce túto platformu totiž zacína pomaly zodpovedat mojmu vnútornému pocitu, ktorému tento názov zodpovedá. Ludia so zvýšeným zmyslom pre designovanie vlastného života uvedomujúc si priestor a možnosti. Spolocné zdielanie. Rozhodne to nie je združenie ohranicené len hudbou.

Jak je to s propojením smiile a u nás velmi populárního festivalu pohoda?

Prepojenie s Pohodou je velmi hlboké. Ja a Oswald sme za štyri roky na Pohodu priniesli to, co až teraz nachádza pochopenie verejnsoti, na com mne osobne záleží menej, ako momentálny prežitok, ci reakciu ktorá sa spustila od prvého dja, ktorý svojou kvalitou urcil smer našej práce, komplexnú, velmi silnú víziu. Dj Recloose, z labelu Carla Craiga Planet E, ktorý hral na Pohode 2000 na kuchynskom stole a bolo tažké presvedcit ho, aby išiel hrat, cez trojfloorovú záležitost obi dva dni (techno:Luke Slater, Youngsters (F Communication), techhouse: Nathan Coles (Get Fucked), minimal: Swayzak, Joh Tejada, house:Rainer Trueby (Compost), Madrid De Los Austrias.

Dali sme priestor novému a vrcholom bol minulorocný piatocný floor s absolútne nezabudnutelnou atmosférou práve ponímaním stavby nášho "line upu", ktorý sme vždy detailne a velmi osobne stavali, skôr na pocite ako na hviezdnom obsadení. Heiko M/S/O (PLayhouse, Frankfurt), Keth Tenniswood (Two Lone Swardsmen), Carl Craig (PLanet E), Steve Bug (Poker Flat).

Dodoman, Martin Haberland, Glaubic, Mersey – u nás (a specielně u nás ve Vivacity) hodně oblíbená jména. Dejte nám nějaké další žhavé tipy.

Oswald, Junior, Gabriel Brunner, Dee M

Jak se vám daří bojovat s "Tokyho Slovenskem"?

Tokyho Slovensko už dávno nie je Tokyho, ale poctil nás nedávno svojou návštevou v Spojke, potlapkal po pleci a povedal, že robíme dobrú prácu:-))

Ty i Denia jste s hudbou spojeny víc než jen hraním, můžeš vaše aktivity specifikovat? Živí vás?

Hudbou sme spojené už len tým že sme. Mne osobne dáva hudba to najpodstatnejšie, ludí. Alebo ludia hudbu? Ist po urcitej vlne na ktorej stretávame práve tých ludí, ktorí majú podobné hodnoty, ciele a ambície, ma naplna do takej miery až sa z toho idem zbáznit. Na tom istom základe prichádzajú aj aktivity. Ci ma živia? Záleží len odo mna. Kolko tomu dám, tolko dostanem.

Wow! je party především současného electro house a tzv. new wave. Jaký máš vztah k této poněkud divočejší hudbě?

Divocejší hudba?
Cím divocejší hudbu pocujem, alebo hrám, tým sa zdám sama sebe normálnejšia:-)

A na závěr jsem si nechal tvoje aktuální top 5.

1. Elephant EP Sleeparchive 01
2. Omar S 05 FHXE Detroit white
3 Carl Craig Another Day Planet E
4 Isolee We Are Monster Playhouse promo
5 Losoul You Know (m.meyer rmx) Playhouse
6 Noze Albert EP Karat

 
Denia: "super hot female" - rozhovor Biji a Denia na druhém pokračování party Wow!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z Wow! v klubu Cross od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016