PARTYINFO

 

TECHNOKAMIKAZE

Datum konání:
23.04.2005 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Zámeček
DJs:
Daho, Ginger (oba Nula2.cz), Skipworker, Kuči, Darock
Popis:
vstup 100 CZK
 
 
Technokamikaze podruhé
Agentura Mastersbooking připravila na 23.4.2005 druhý díl akce Technokamikaze 02. Po prvním díle, který se uskutečnil v klubu Dylen v Mariánských Lázních, kde byl hostem DJ Pavel Krejdl, přesunuli organizátoři pokračování do dalšího z Lázenských měst.
 

Tentokrát se akce uskuteční v klubu ZÁMEČEK v KARLOVÝCH VARECH. Celou akci si vzala nastarost agentura MASTERSBOOKING a Vy se máte tentokrát na co těšit.

Na čtyři gramofony mají pro Vás připraveny speciální 3 hodinový set DJ DAHO a DJ GINGER. Pro ty z Vás, kteří by snad nevěděli, kdo jsou tyto dva pánové, je tu krátké bio.

Jablonečtí "Murder Boys" Daho a Ginger hrají od roku 1995. Jejich styl se vyznačuje především specifickým zvukem industriálního pojetí techna. Excelentně stále častěji kombinují moderní prvky taneční hudby s klasickou EBM a vše ještě zvládají prošpikovat hrubou elektronikou, jak v agresivní, nebo naopak té nejněžnější formě.

Byli prvními průkopníky tohoto stylu u nás v České republice a dnes jsou opět jediní, kdo vystupuje s tak originální hudební formou. Vynikající renomé si rovněž získali precizní, promyšlenou technikou mixu a vyjímečnou souhrou při vystoupeních na čtyři gramofony a dva mixy. V jejich zábavných a poutavých setech uslyšíte jak ty nejžhavější news, tak mnoho legendárních tracků, ke kterým má jednoduše dvojice D & G po dlouhá léta srdečný vztah.

Oba djs už vystupovali v každém menším i větším klubu v České republice a samozřejmě na celé řadě velkých party a festivalů, jako je například Orion Hall, Cosmic Trip, Citadela, Screaming The Truth a Summer Of Love. Také za našimi hranicemi mají svá pravidelná angažmá. Především v sousedním Německu s jistotou stoupá jejich popularita. Hráli tam na vyhlášeném festivalu Sonne Mond Sterne 2004 a hned dvakrát jako jediní ČR v legendárním klubu Tresor! Rovněž na sousedním Slovensku se tato dvojice již nesčetněkrát představila, například v bratislavském Uclubu, nebo na party Boomerang.Mezi další země, kde djs Daho & Ginger vystupovali patří Polsko, Chorvatsko a také Maďarsko. Zde naši D&G účinkovali na jednom z největších evropských festivalů Sziget.

V roce 2002 absoluvovali tito dva jedineční djs NSW Tour s neuvěřitelnými sedmnácti zastávkami, po boku jejich vzorů a později přátel, kterými jsou: Regis, Female, Surgeon, Makaton, a Function.

Vedle klasického klubového techna se Daho a Ginger zabývají Intelligent Dance Music a electronickou scénou. Už více jak pět let provozují obchod a distribuci www.nula2.cz, což představuje nepřetržitý, vynikající zdroj nové hudby. Daho je dále také recenzentem desek pro časopis Bassline a největší hudební server www.techno.cz.

A aby toho nebylo málo jako další se Vám představí DJ SKIPWORKER, který si zahrál také na Brněnské mega akci s Carl Coxem. I o něm je tu kratší představení.

Začátky kariéry Dje Skipworkera sahají hluboko do devadesátých let. V roce 1995 se oficiálně zrodil pseudonym „SKIPWORKER“ a první vlastní klubová akce v Mladé Boleslavi čímž vyvrcholil přerod z komerčního na klubového Dje. Současně s aktivní účastí na mnoha důležitých parties se Skipworker i spolupodílel na pořádání dalších, převážně daleko za hranice okresu Mladá Boleslav sahajících akcí v Jizerských horách, Trutnově, Jičíně, České Lípě … . Od roku 1995 spolupracoval jako rezident DJ (s již neexistující) agenturou X - Production díky čemuž si mohl zahrát již v té době s mnoha zahraničními Dj´s (Paul Van Dyke, Marusha, DJ Paradise …).

Od roku 1997 se stává rezidentním Djem v (již neexistujícím) mladoboleslavském klubu Černá Vdova kde si za přibližně 4 letou působnost zahrál s tehdejší kompletní tuzemskou špičkou podobně jako zahraničními DJ´s jako Mike Van Dyke atp. … . Souběžně s rezidentstvím v Černé Vdově se Skipworker kolem roku 1998 stal domovským Djem v tehdy konkurenčním klubu „Posilovna“ v Mnichově Hradišti.

Současnost Dje Skipworkera je ve znamení dalšího vývoje mixovací techniky a hudebního zaměření směrem ke stylům tribal techno a funky tec house. V léťě roku 2002 vznikl po přibližně půlroční přípravě hudební taneční projekt s názvem Skipworker & Mr. VEE zaměřený na live produkci s původním repertoárem ve stylu techno. Projekt tvoří Skipworker a hudební producent a skladatel Vladimír Frinta spolupracující řadu let s vydavatelstvím Next Era a Popron Traxx na vydávání vlastních tanečních tracků. Budoucnost projektu je ve znamení živých vystoupení po klubech a parties v celé ČR součástí plánu v budoucnosti je i vydání vlastního vynil EP.

Mezi jeho další aktivity patří spolu organizování původně vlastního projektu známého jako festival Mácháč který byl pořádán od roku 1999 brněnskou produkční agenturou G Productions. S touto agenturou Skipworker stále spolupracuje i na ostatních projektech mezi které patří např. Orion Hall, Bee Free či Loop festival (2002).

Skipworker se dále aktivně spolupodílí na programové struktuře parties která jsou pořádána již přibližně 10 let v Mnichovo Hradišťském Music Klubu Posilovna. Zde má také svojí rezidentní techno party RENTGEN kam pravidelně zve hosty ze Slovenska a především České republiky s důrazem na kvalitní a ve stylu techno trendovém pojetí tohoto stylu.

Dalším kdo se Vám představí je DJ KUČI, kterého Západočeští klubeři v hojných počtech vyhledávají a dobře znají. O jeho šikovnosti a umění s gramofony nemusí nikdo pochybovat.

Samozřejmě chybět nebude ani jeden ze zakladatelů MASTERSBOOKINGU DJ DAROCK o kterého mají díky jeho skvělým setům promotéři čím dál větší zájem.

Těšit se také můžete na skvělý zvuk o síle 6 Kw. Chybět nebude ani video projekce, kde budete moci shlédnout například i fotky z akcí. Další specialitou bude dekorace a nebudou chybět ani Dancerin. Celou akci pro Vás opět nafotí MIKAMI.

Samozřejmě budete moci vyhrát i několik volných vstupů. Stačí sledovat taneční server FUTUREBEAT.CZ a poslouchat pořad TOP SECRET na RADIU DRAGON každou sobotu od 18.00 h, kde také mimo jiné budete moci vyhrát i gramodesky k této akci věnované shopem NULA2.CZ

Partnery akce jsou RADIO DRAGON, Taneční servery FUTUREBEAT.CZ, TECHNO.CZ, CLUBBER.CZ, vinyl shop NULA2.CZ a KAMIKAZE.

Tak tedy:

TECHNOKAMIKAZE 02
23.4.2005
KARLOVY VARY-KLUB ZÁMEČEK
DJ DAHO, DJ GINGER, DJ SKIPWORKER, DJ KUČI, DJ DAROCK

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016