PARTYINFO

 

BROKEN BEATS

Datum konání:
20.05.2005 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
special guest Raw.Full (Illskillz, Rakousko), Philip T.B.C., Im Cyber, Cyberpete, Grasshopper
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
start 20:00, vstup 99 CZK (po 21:30 130 CZK)
Line-up:
20:00 Cyberpete, Grasshopper
23:00 Im Cyber
01:00 Raw.Full
03:00 Philip T.B.C.
 
 
Set ke stažení od DJe Raw.Fulla
Rakouský DJ Raw.Full v jilemnické Továrně
Úplně vás slyším, jak nad plakáty na party naříkáte: "…to jsou pořád stejný jména, těch co jsou z český d'n'b scény u nás je i tak málo a točí se to pořád dokola. Proč někoho nenapadne přitáhnout sem někoho dobrého zvenčí?!" Chcete někoho, kdo hraje d'n'b tak skvěle, že jeho popularita přesáhla hranice země, ve které žije? A měl by to být někdo, jehož vlastní skladby se hrají i u nás a vy je určitě znáte? Dobře, máte ho mít. Mountaingate spolu s klubem Továrna Jilemnice vás zve na pátek 20.5. na klubovku Broken Beats, kde zahraje rakouský Dj Raw.Full.
 

Raw.FullDj Raw.Full, kterého nedávno populární britský časopis Knowledge nazval "rakouským Andym C", tvoří polovinu projektu známého jako Ill.Skillz.  Tento projekt proslavila dnes již legendární skladba Be There 4 You. Tato povedená věcička si našla svoje místo v žebříčcích Top 10 celé řady d'n'b djů, ty naše nevyjímaje. Pokud si ji chcete trochu připomenout, ukázka je ke stažení na adrese: http://www.mountaingate.cz/D-Kay&Rawfull-Be_There_4_U.mp3

Raw.Full společně s D.Kayem, který je tou druhou půlkou již zmiňovaného projektu, dosud vydali řadu úspěšných skladeb na labelech Commercial Suicide, Critical, DSCI4, Renegade, atd. Letos je  pravděpodobně čeká spolupráce s prestižním labelem Metalheadz. A to už něco v hudebním průmyslu znamená…

Philip TBCDalším výrazným jménem tohoto večera je dj Philip T.B.C. Patří neodmyslitelně k nestorům jungle a d'n'b scény u nás. Jeho specialitkou je míchání desek ze tří gramofonů. Podle jeho vlastních slov se snaží neustále hledat nové cesty, proto se ve svých setech neomezuje jen na jeden styl, ale slyšet od něho můžeme také něco odjinud, např. jungle, drumandbass, techno, freetekkno, techbreak, breakbeat, elektrobreakz a  prvky downtempa a hiphopu.

Jedinou dámou, která tuto noc zazáří, bude djka Im Cyber. Ve svých setech spojuje ostré d'n'b s melodickými plochami a často sklouzne až k liquid funku. Její hudební umění pak jistě  potvrzuje skutečnost, že byla vybrána, aby se v roce 2002 zúčastnila prestižní Red Bull Music Academy v Sao Paulu. Znát budete jistě i kompilaci Shadowbox 2, kterou  Im Cyber namíchala k časopisu Ultramix (2003).

Kompletní lineup doplní djs Grasshopper a Cyberpete, které můžete znát z některých stejně hudebně laděných akcí pořádaných agenturou Mountaingate nebo z menších lokálních parties.

IM CyberHudební klub Továrna Jilemnice je známým a oblíbeným místem. Hudební rozpětí zde pořádaných akcí je velké – na své si tu přijdou jak příznivci  klasické diskotéky, tak také fanoušci rockových skupin, ale v neposlední řadě také ti, kteří mají rádi elektronickou taneční hudbu. Klub má své jedinečné kouzlo, které je dáno mimo jiné také samotným prostorem, který byl kdysi využíván jako tovární hala.

Svou historii nezakrývá, naopak staré stroje, nářadí nebo jeřáb zde tvoří působivé dekorace. Zároveň však prostor splňuje všechny požadavky moderního klubu, jako jsou pohodlné pohovky, velký bar, kvalitní klimatizace, videoprojekce a výkonný hudební a světelný aparát.

Vstup na tuto jedinečnou akci bude 99,- a po 21:30 hod. pak zaplatíte jistě také přijatelných 130,-

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016