PARTYINFO

 

BIG UP PARTY BOUNCE

Datum konání:
26.03.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Rock Café
DJs:
Cut-dem, Enemy (striktní rap, RnB a BOUNCE) s podporou DJ Karima
Info:
http://www.bboy.cz
Popis:
mezinárodní battle v breakdance
 
 
Mezinárodní battle v breakdancu
Tuhle sobotu se v Pražském klubu Rock cafe odehraje velkej mejdan s pestrým programem. Jedná se o mezinárodní battle v breakdancu. Jak název vypovídá, bboys budou soutěžit za města.
 

O exkluzivitu nebude nouze, protože přijedou naprosté špičky okolních států, jako Polsko, Slovensko, Chorvatsko, Německo a hlavně mocná Francie a jeden z nejlepších teamů tam, PHASE - T. Těmhle černejm hezounskejm svalovcům uteklo vítězství na mistrovství světa opravdu o fous.

Aby to ale nebyl jen bboy battle, promotéři se postarali o pořádnou párty ve spodních prostorách klubu. Dva nejlepší party DJs u nás, Dj Cut-dem a Dj Enemy (striktní rap, RnB a BOUNCE) s podporou DJ Karima slíbili, že Vás nenechaj vydechnout! Všechny párty chicks a hard guys pravidelně poctivě ničej v klubu Sabotage na Ípáku. Nakonec se ještě rozjede battle 2 vs 2 a to vše za dohledu mezinárodní poroty a o pořádný ceny, věnovaný firmami: VIGIL, TRIBAL, 3120 a mnoho dalších.

Klání začne už pět a pojede, spolu s mejdanem až do třetí-čtvrtý hodiny ranní. Takže spoustu Rapu, breakbeatu, bouncu, RnB, bboys, koček, drinks a všeho co k mejdanu patří, můžeš zholit v sobotu v centru PRAHY|..

A kdo že tenhle monstrózní mejdan spáchal? Na starost to celý má LLB Mike a WWW.BBOY.CZ, kde najdete kompletní info. Ostatní info potom hledejte na: boombap.cz, bbarak.cz, hip-hop.cz, clubber.cz a dalších...

Za tuhle party nezaplatíš víc než 130Kč

Takže BIG UP PARTY BOUNCE v sobotu večer

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016