PARTYINFO

 

MECCAMIX

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Nippa (remixér, majitel labelu Outrageous Records & resident londýnských klubů Pacha, Turnmills & The Cross), Loutka (resident), Diesel Phunk, Dan Cooley
chill-out: Deepmasters DJs
Info:
http://www.mecca.cz
Popis:
speciální překvapení v limuzíně, přehlídka mladých talentovaných návrhářů, proměny s profesionální vizážistkou Rimmel & soutěže o kosmetické balíčky, londýnské dekorace, videoprojekce & special lights by MK
vstup 250 CZK, VIP 450 CZK, start 22:00
 
 
DJ Nippa - set ke stažení
"Loudest sounds of London underground"
Na dubnový Meccamix v pátek 22.4. přijede premiérově do České republiky zahrát další hvězda londýnského undergroundu - DJ Nippa. Již od roku 1995 začal vystupovat v Ministry of Sound. Manažeři tohoto nejslavnějšího klubu světa si povšimli jeho talentu už dva měsíce poté, co začal s hraním. S vervou sobě vlastní se pustil nejen do hraní pro Ministry of Sound (noci Rulin' či Frisky), ale i do pořádání akcí jako byly například slavné Penge Parties.
 

NippaDnes hraje DJ Nippa po boku nejslavnějších jmen, remixuje, pravidelně vystupuje na Kiss FM a Ministry of Sound Digital Radio, vydává na vlastním labelu - Outrageous Records a zároveň je rezidentním DJem třech z nejprestižnějších londýnských klubů jako The Cross, Turnmills a Pacha London.

Pro jeho zabookování jsme se rozhodli především proto, že Nippa má neskutečný cit pro muziku a jeho pumpin', rockin', proměnlivé a neustále se měnící sety plné vokálů, zvláštních efektů a přímých zásahů z dvou cédéček vás dostane po několika minutách poslechu jednoho z jeho setů - přijďte si vychutnat opravdovou lahůdku! Meccamix ovšem není pouze muzika, ale také odvázaná zábava, neuvěřitelná atmosféra, show podpořená originálními londýnskými dekoracemi a speciálními dárky od sponzorů.

V první řadě se těšte na LIMUZÍNOVÉ PŘEKVAPENÍ, dále uvidíte PŘEHLÍDKU MLADÝCH TALENTOVANÝCH NÁVRHÁŘŮ a stejně tak se můžete těšit na líčení s dekorativní kosmetikou RIMMEL London. Vizážistka Vás nejen nalíčí dle Vašich představ, ale můžete vyzkoušet i poslední trendy v líčení na party! Pro první zájemce jsou připraveny malé dárečky. A pokud Vás dekorativní kosmetika RIMMEL London nadchne, můžete soutěžit o kosmetické balíčky s dárky!

Půvabné letušky BRITTISH AIRWAYS Vám zase nabídnou slevový flyer na další Meccamix výměnou za on-line registraci, takže budete včas a přesně informováni o Vaší oblíbené párty. Vstupné je již tradičně za 250,- Kč (při rezervaci na jan@mecca.cz pouze 200,-Kč) a pro zmlsané jazýčky je už tradičně za poplatek zpřístupněna speciální VIP lounge v prostorách nad klubem.

Nippa

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016