PARTYINFO

 

F1 / F2 RECORDINGS PRESENTS PURE

Datum konání:
29.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Chris Cowie (UK) & San (NL), Milan Kroužil, Mirka Elektra
Info:
http://www.mecca.cz
Popis:
start 22:00, vstup 200 CZK
 
 
Leon Volkerink - rozhovor s manažerem labelů F1 a F2
Novinky od F1 a F2 recordings
F1 - F2 recordings predstaví jejich první label night party v Praze s názvem "PURE"
 

Labely pusobící v Praze na jejichž seznamu umelcu pusobí jména jako Lucca ci Michael Burian a mezinárodní Chris Cowie (UK) a San (NL) mírí v pátek 29. dubna do pražské Meccy.

Potvrzení DJs pro tuto party jsou : CHRIS COWIE (UK), SAN (NL) a novácek Mirka Elektra.

Chris Cowie (UK) je jedním z hudebne nejplodnejších a nejuznávanejších Djs/producentu v Británii. S nepreberným množstvím elektrizujících skladeb pod mnoha pseudonymi jako napríklad X Cabs, Vegas Soul, Landlord nebo Scan Carriers se se vší úctou dá nazývat legendou tanecní hudby.

San (NL) je jedním z nejvíce respektovaných DJs z Holandska který je znám po celém svete díky svým úžasným setum i vlastní produkci jako San, Solid sessions a SanProject.

Label manažer pro styk s verejností Kim de Jong dodává:

Plánujeme každý mesíc  privést zajímavé zahranicní hosty avšak jedním z našich cílu je také odkrýt nové ceské talenty. V Mecce máme k dispozici tri místnosti, což nám dává hodne volnosti pri výberu ruzných odvetví tanecní hudby, tak aby byl každý spokojen."

Labely mají dobré zkušenosti s porádáním parties v Holandsku, Rumunsku, Recku a na Malte s radou zahranicních hostu i umelcu z vlastních rad. Nejúspešnejší akcí porádanou F1 a F2 byla velká halová party v Antverpách v Belgii, jejíž line-up se jen skvel jmény populárních Djs.

"Pure je pro nás duležitá z mnoha duvodu. Dovolí nám spolupracovat s více lidmi a vcítit se do ceské tanecní scény a zároven prozkoumávat zdejší talentované DJs a producenty. Ale naším prvoradým cílem je samozrejme postarat se o to, aby se lidé na našich party dábelsky dobre bavili!"

Hosty na dalších pokracováních party Pure budou Lucca a Michael Burian a  samozrejme Vám nezapomeneme privést také nejakého štavnatého hosta ze zahranicí.

DJs, kterí by si práli hrát na Pure mohou zaslat své demo na tuto adresu:

F1-F2 recordings
Re: PURE
P.O. Box 34
Horomerice
252 62

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016