PARTYINFO

 

WARM UP PIG FEST

Datum konání:
08.04.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
Damian, Vigo, Zip, Bárta, Lookshot
Popis:
vstup zdarma
 
 
Warm up Pig Fest
Jelikož se k Zemi blíží asteroid jménem Pig Fest: Belgium Night 2 (datum srážky 16.4., místo srážky: Plzeň, most Milénia), a to rychlostí blížící se rychlosti světla, a mě, Prasátko X, nevybrali do záchranného týmu, řeklo jsem si, že alespoň ostatní prasátka připravim na možnou srážku.
 

Školení pod krycím názvem PIG WARM UP proběhne 8.4. v posluchárně IN SPIRAL (Resslova ulice č.p. 17). Pozvalo jsem pět školitelů. První nám bude přednášet doktor Bárta, specialista na progresivní metody výzkumu, na něj naváže doktor Vigo, který se zabývá měkčí sférou techniky. V hlavním čase bude přednášet Profesor Damian, kandidát věd, nejzkušenější z přednášejících a zároveň člen záchranného týmu se širokým spektrem znalostí. Pojednání o jeho životě, odborné práci a dílu si můžete prostudovat v tiskovém oznámení o asteroidu (tiskovka Pig Fest: Belgium Night 2).

Po něm nastoupí rakovnický docent Zip, specialista na tvrdé srážky. V posledních 90 minutách školení zodpovím případné dotazy já, Prasátko X alias Lookshot, odborný asistent zmíněných odborníků. Vaše účast na školení je důležitá, protože nám pomůže zařídit, aby asteroid dopadl dobře:).

Vaše Prasátko X.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016