PARTYINFO

 

E_MUSIC

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Plzeň - In Spiral
DJs:
progressive/tech-house 2 techno stage: Deen Ouvn, Da Moon, Freedom, Ian
touch the shadow stage: IM Cyber, Suki, Akira, Killa
Info:
petrlavicka@seznam.cz
Popis:
1. patro, start: 21:00, UV dekorace, vstup 50 CZK
 
 
Party napříč styly elektronické hudby
V pátek 22. dubna Vás v plzeňském Inspiralu uvítá další díl 2 stageového clubbingu napříč styly electronic music. Těšit se můžete na třetí díl e_music!
 

Na větší stagei, jak název “touch the shadow” napovídá, uslyšíte 4 desperáty  zlámaných beatů:

 

 

 

 

 

 

 

IM Cyber (Shadowbox / Roxy booking / In Da Bush Rezident) - nekorunovaná královna českého drum’n‘bassu a rezidentka populárních In Da Bush v Roxy! Není co víc dodat! You have been warned!

Suki (TN Promotion/ Let It Roll / Drumstation) - přímo z pražského dnb podsvětí! :) Spoluúčast na pořádáni open airu Reggae Meeting, tvůrce a pořadatel super mejdanů Let It Roll, Drumstation a Back2Jungle.  Amenové smyčky, hluboké tvrdé bassy a subbassy a spousta energie. To je SUKI!

Akira (Shadowbox / Massacre Kru/ e_rezident ) - From Karlovy Vary to the Wolrd Of DnB! Shadowbox mafia Represent! :)

Killa (Kontact With Evil / Sound Deviant) - zvukový deviant, 50% Kontact With Evil a pravej plzeňskej drum’n‘bass KILLA!!

Menší, ale o to rozjetější stage uvítá pestrou kombinaci progressive/tech-house to techno DJs, pro zahřátí okořeněnou trochou breakbeatu. Servírovat Vám jí budou sound renegades v následujícím pořadí:

 

 

 

 

 

 

 

Freedom (Slash Bar/ ex.Zámeček.KV) - jedna z předních postav karlovarské breakbeat extraligy poprvé v Plzni! Ve svých setech kombinuje breakbeat všech chutí, deep, progressive, nu skool, dubstep a to vše precizně namixováno.  Nenechte si ujít!

Da Moon (e_rezident) – neotřelá kombinace house, tech-house a progressive tracků, to vše okořeněné sexy vokály. Po absenci na minulé E_music, ze zdravotních důvodů, opět zpět a V PLNÉ ZBROJI NOVÝCH VINYLŮ!

Deen Ouvn (white.tape/ INSOMNIA party/ e_rezident) – energický tribal a progressive/tech-house s hutnou bassovou linkou, přidat trochu vokálů, připepřit techno trackem, netřepat a řádně promíchat! :) Po ovacích na minulé E_music není potřeba více představovat :)

Ian (flexible/ sts) – energické a zároveň inteligentní neapolské techno a tech-house z jihu Čech, rezident Southern Technician Sessions na své premiéře v Plzni. Těšit se můžete na set, který Vás zaručeně udrží na nohou i po ránu! :)

Co dodat? Akce začíná v 21:00, chybět nebudou dekorace, vstup je 50,- Kč, konec pozdě ráno! :)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016