PARTYINFO

 

ULTRATECH

Datum konání:
30.04.2005 - sobota
Místo konání:
Velké Meziříčí - Fabrique hall
DJs:
Mark Broom (Pure Plastic, Anglie), Nika 77 (Techno.cz), Zygy, BB MIke, Michael Scuberman, Axiom
Info:
http://www.mosp.info
zygy.mosp@post.cz
 
 
Mark Broom - rozhovor
Mark Broom na party Ultratech
Další dva měsíce už jsou skoro pryč, kdy proběhl poslední Ultratech a agentura Mosp chystá další pokračování na měsíc duben a opět se máte na co těšit. Tentokrát navštíví kraj Vysočina málo dostupný producent a Dj pro českou republiku a obrovské jméno světové taneční scény Mark Broom.
 

Mark BroomTento skvělý Londýňan je učebnicovou ukázkou hbitého mixingu, propracovaných setů, inteligentního výběru desek a promyšlené gradace s výtečným vyvrcholením. Mark Broom je zakladatelem labelu Pure Plastic a v současné době patří mezi nejvyhledávanější techno Dje, pravidelně hraje na velkých festivalech a parties, je rezidentem španělské techno Meccy La Real a spolupracuje s mistry jako jsou Regis, Claude Young, Ben Sims, Deetron, Oscar Mulero atd.

Na Ultratechu, který se koná 30.4.2005 v klubu Fabrique ve Velkém Meziříčí doplní Marka Brooma- Nika 77, Axiom, BB Mike, Michael Scuberman a Zygy. Můžete se těšit na výborný zvuk, světelný park a výborné prostředí v novém klubu Fabrique ve Velkém Meziříčí.

Kompletní informace získáte na http://www.mosp.info

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016