PARTYINFO

 

CAVE BLUSTER

Datum konání:
07.05.2005 - sobota
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Jeskyně (Klášterská pivnice)
DJs:
Nika 77 (techno.cz, www.nika77.com), Toni Riot (Německo, Soundstrike), Wonderbeat agency djs: Joe Joy, Bába, Efotan, Crash, Getis + guests: R-Bosch, Kocour, Wizard a další
Info:
http://www.wonderbeat.tk
djbaba@post.cz
Popis:
druhá DnB stage
vstup 90 CZK
 
 
Party v Jeskyni s pivkem za 10 CZK
Akce Cave Bluster proběhne v sobotu 7. května v luxusních prostorách podnikové pivnice pivovaru Klášter. Pivnice je vybudovaná ve skále pod pivovarem. Má kapacitu 300 lidí. Jde o první akci svého druhu v tomto nádherném prostoru. Klášterské pivko za 10,- Kč určitě poteče proudem.
 

Samozřejmě i ceny za ostatní tekutiny budou za hodně výhodné ceny :-) Vstupné je přijatelných 90,- Kč. K tomu každý desátý návštěvník akce obdrží dáreček. Line-up je sestaven z toho nejlepšího co může zdejší regionální scéna na Mladoboleslavsku nabídnout. Je samozřejmě doplněn o atraktivní hosty. Prvním z nich je jedna z nej techno djek u nás a to djane Nika77. Jako druhý zajímavý host se představí německý techno dj Toni Riot, který obohatí svůj set speciálními efekty pomocí mašinek jako
jsou Kaoss Pad2 a AirFX. Start akce je naplánován na 20 hodinu.

2nd Jungle/DnB zone:

Na Cave Bluster si budete moci poslechnout i lámavé beaty na druhé zlomené stagei. Tato stage opět nabídne lokální djs. Zahrají djs: R-Bosch (Brouk Beat), Getis (Wonderbeat/ATD), Kocour (Morphonik) a další. Druhá stage bude koncipována spíše jako underground zone.

Doprava:

Sjedete na sjezdu z dálnice (E65) na Mnichovo Hradiště, Mimoň atd. -> pokračujte dál po hlavní na Mimoň (silnice 268) a po 4 km je sjezd na Klášter Hradiště nad Jizerou. Sjedete dolů do Kláštera a na křižovatce se zrcadlem se dáte doleva -> po cca 50 metrech je další křižovatka a z té křižovatky napravo za rohem je vstupní brána do Jeskyně. Na Klášteře bude již všechno značeno cedulemi s nápisem "party".

Nika77 biografie:

Nika 77 je z Prahy a djingu se věnuje od roku 1997 a patří mezi přední české djs. Představila se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách i na Slovensku, vystupovala v Anglii, Maďarsku, Německu, Rusku, Polsku, Belgii, Chorvatsku, Srbsku, Bosně. Její sety jste mohli slyšet v různých rádiových a televizních programech o taneční hudbě.

V Praze je residentkou akce Connect Yourself (Radost FX, Roxy) pořádanou největším českým serverem o taneční hudbě v České republice www.techno.cz, pod jehož hlavičkou vystupuje.

V Čechách supportovala mnoha osobnostem elektronické scény jako například Steve Stoll, Luke Slater, Dave Angel, Female a další.
 
Slyšet od ní můžete převážně techno, ale příležitostně hrává experimentální až ambientní elektroniku. V současné době se věnuje studiové práci. Doposud vydala několik věcí na českém labelu TechEx 2 a 3, Fylo a momentálně pracuje na vlastním labelu.

Toni Riot (DE) biografie:

Toni Riot se narodil v Hannoveru v roce 1980. V patnácti ho zaujala elektronická muzika a to tím že si nahrál z rádia živé vystoupení Svan Vätha. Problém byl ale v tom, že v Hannoveru na scéně tento styl muziky nebyl, ale měl veliké štěstí. Poté se s rodinou přestěhoval do Frankfurtu nad Mohanem. Ve Frankfurtu je Techno na prvním místě-klubový producenti a známý DJs.

Začal chodit do známého Omen klubu a to bylo přesně to co cítil. V osmnácti si koupil své první gramofony, začal mixovat a dostal nabídky hrát v malých klubech ve Frankfurtu a poté i ve větších jako je např. Buton club, Cyberhouse tanzhaus, West union rave, Toppers atd. Také hrál společně např. s Gayle San, Thomas Krome, Eric Sneo, Emilio Ferreira atd.

www.wonderbeat.tk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016