PARTYINFO

 

ECLECTIQ LIVE ZONE

Datum konání:
28.05.2005 - sobota
Místo konání:
Černošice - Clubkino
DJs:
Monotype (Techno.cz, AON), Giggles (house.cz)
Live:
Face 2 Face
Info:
http://www.clubkino.cz
info@clubkino.cz
Popis:
start 20:00, vstup 60 CZK
 
 
Utečte z uspěchanosti velkoměsta
Jaro je konečně v plném proudu a nastává období teplých nocí. Patříte mezi ty, které už nudí klubové dění v Praze a stojíte o opravdu kvalitní hudební zážitek v jedinečném prostředí? Rádi bychom vám nabídli možnost, jak "utéci" z uspěchanosti velkoměsta a zažít příjemný mejdan se spoustou hudby a zábavy v sousedství matičky měst pouhých 15 minut z centra.
 

Face 2 FaceO tu správnou startovací náladu se postará hudební chameleón DJ GIGGLES (mimochodem objev časopisu XMAG pro léto 2004).

Jako zlatý hřeb večera je připraveno vystoupení formace Face 2 Face. Ačkoliv se loni celkem pětkrát představili v klubu Roxy a bodovali svým ranním setem v chilloutovém stanu na festivalu Creamfields, pro černošické publikum budou hrát úplně poprvé. Čím jsou tak zajímaví a svým způsobem i originální?

Každé jejich vystoupení je jiné, v každém zazní jiné desky a navíc si vždy přivezou pro zpestření nějaké hosty. Vše se řídí jen aktuální atmosférou a prostředím klubu, v němž tahle parta vystupuje… Správnými kombinacemi živých nástrojů dokáží ještě více vygradovat náladu na deskách a předat tak posluchačům a tanečníkům tu tolik důležitou energii, aby byl přitom vzniklý set opravdu barevný a s každou minutou postupně nabýval na údernosti!

MonotypeSprávně rozjetý mejdan v žádném případě nezkazí zkušený DJ MONOTYPE, jehož jste měli možnost slyšet v létě 2004 na úspěšné akci United Islands Of Prague, který tento večer umíchá svůj speciální click’n’cuts set.

Další specialitkou je vizuální projekce v režii západočeského VJe působícího pod pseudonymen SHAPE. Věříme, že spojením všech těchto hudebních elementů zažijete jedinečnou a opravdu eklektickou noc, plnou zábavy a co víc ! po celý večer Vám bude k službám profesionální obsluha bohatě zásobeného baru a mistr kuchař, který dokáže uspokojit i ty nejmlsnější jazýčky nočních gurmánů.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016