PARTYINFO

 

TERMX SPECIAL / HRADHOUSE WARMUP

Datum konání:
16.07.2005 - sobota
Místo konání:
Vsetín - Besední dům
DJs:
Spyro (Mersey), BB Mike, 911 (t comunity), los.Adamos (Smolikproduction), Michaela Salačová
Info:
http://termx.inext.cz
smolikproduction@seznam.cz
 
 
TeRmX - Hradhouse warm-up
Agentura Smolikproduction ve spolupráci s board shopem Foshna, městem Vsetín a nizkoprahovým zařízením Archa uvádí další díl nejoblíbenější party na zlínsku TeRmX, tentokrát Special a WARM UP největšího moravského tanečního festivalu HRADHOUSE.
 

Celá pařba má dvě časti a to odpolední happening a večerní party. Odpolední happening začne kolem páté hodiny odpolední ve vsetínském SKATEPARKU u zimního stadionu. Tam na vás bude čekat exhibice v adrenalinových sportech /breakedance, skateboarding, speening, kol.brusle, ..../, dále bude ve velkém SEMTEX stanu výstava fotografii, stolní fotbálky, obcerstvení,... a ktomu všemu budou hrát DJs. Tak odpolední pohodička jaxepatří že.

Zatímco happening pomalu kolem deváté večer skončí, tak na fanoušky kvalitní taneční hudby bude čekat party ve vsetínském Besedním Domě. Na TeRmX special_WARM UP HRADHOUSE 2005 vystoupí: Djka MICHAELA SALAČOVÁ, pořadatel legendarní brněnské megaparty Citadela a Dj, ktery hrál snad uplně všude u nás a stále cestuje i do zahraniči BB MIKE, objev agentury  United Music Dj SPYRO který hrává po boku největších superstardj u nás i v zahraničí. Line up doplní místní mistři v míchání desek a zábavy Dj LOS ADAMOS a pravý chicagský house zahraje Dj 911 a to vše za pouhých 60 kaček.

V luxusním prostředí se dvěmi videoprojekcemi, Unique světelnou show, kvalitním soundem, HH dekoracemi si poradatele Hradhouse vyberou gogo tanecnice a tanecniky a budou se prodávat nejlevnější listky na festival za 320czk.

Navíc svou návštěvou přispějete na nákup dj aparatury do nízkoprahového zařízení pro mladez ve Vsetíně ARCHA.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejem pohodové léto.

http://termx.inext.cz
www.foshna.cz
www.besednidum.cz
www.hradhouse.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016