PARTYINFO

 

NIGHT OF TECHNO

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Patrick Skoog, Agent, Džejár, Miguel, Ice, Wortexx, Georges (Sunlab.cz)Absolut Drum stage: Touchwood (workshops.cz), Matix, Roof, Phoska, Airbees (Submission Square)
pivnice house stage: Shaffa, Spinal, Švestka
Info:
http://www.drmax.cz
Popis:
vstup 99 CZK do 20:30 < 159 CZK do 21:30 < poté 199 CZK
Line-up:
Main Techno.Cz Stage >>

20:00 Reiki
21:30 Miquel
23:00 Džejár
24:30 Patrik Skoog
02:00 Agent
03:30 Sunlab DJs - Ice, Wortexx, Georges

Absolut Drum Stage >>

20:00 Submission Square Dj´S
01:00 Touchwood
03:00 Submission Square Dj´S

Pivnice House Stage >>

20:00 Švestka, Shaffa, Spinal
 
 
Kompletní informace Soutěž o večeři s Patrikem Skoogem, Agentem a Džejárem
Bio a rozhovory s Agentem, Džejárem a Miguelem

Džejár

Ahoj Petře, rád bych Ti položil pár otázeček v souvislosti s nadcházející party u Dr. Maxe ve Vrchlabí – Night of Techno s Patrikem Skoogem. Na začátku tradiční otázka. Jak se máš ? momentálně i dlouhodobě a kam směřuješ své cíle ? momentálně i dlouhodobě?

Jo mám se dobře! Chci přestat kouřit:-)

Již párkrát jsem se dočetl nějaké informace o Tvých producentských aktivitách. Jak to tedy vypadá s Tvojí vlastní tvorbou a o co by se mělo jednat? Nekompromisní techno, nebo snad jiná odnož taneční muziky?

Tak nevím jestli se to dá nazvat "hudba", ale něco již mám. Dává mi to smysl, ale nezní to kvalitně, takže to ještě nemůže ven. Vůbec nevím, jestli se to někdy dostane do takové podoby,  abych to mohl někde pustit. Nevěnuji tomu tolik úsilí:-( Je to spíš myšlenkově laděné techno...

Neláká Tě živé hraní? Tvůj kolega a spolupracovník DJ Agent již nějakou dobu vystupuje jako live projekt, jak se Ti tento způsob ?vyjadřování? zamlouvá? Neplánuješ něco podobného?

Jo, je to dobrá forma jak prezentovat svůj materiál. Martin ho má dost a hlavně to má určitou profesionální kvalitu. Láká mě to, nicméně nemám dostatek podkladu a neumím to.Chtěl bych se tomu více věnovat, ale nemám na to tolik volného času.

Na akce si s sebou vozíš také míchací CD přehrávač, který Ti dává velké možnosti hrát tracky, které nikde nevyšly a většina z nich asi ani nikdy nikde oficiálně nevyjde. Jakou tvorbu a od koho hraješ takto nejčastěji? Zkoušíš zahrát i nějaké své skladby?

Většinou dostanu nějake tracky od Tokyho, který má slušnou zásobu novinek od Wunsche, Takaakiho, Mulera, Dala, Hua,Bosse aj... Mám tu výhodu, že mám čerstvé tracky přímo ze studia a můžu je hned vyzkoušet na party, nečekám další tři měsíce (někdy i déle a mnohdy nevyjdou vůbec) než se dostanou na desku. Jednou jsem hrál "predátora", na kterém dělám už rok, po minutě jsem to raději mixnul, byl to úlet:-(

Jak se díváš na vynálezy typu Stanton Final Scratch, CD Technics SL-DZ1200, Numark CDX a podobné? Plánuješ také kompletní přechod na tyto přístroje, nebo Ti bohatě dostačuje kombinace klasických vinylů s tím jedním CD přehrávačem?

Neřeším to, je to každého věc. Mě se zdá, že to malinko ubírá kouzlo Djngu. Zatím mi to vyhovuje tak jak to je...

Jsi zakladatelem agentury DC Promo, která pořádá spousty tanečních akcí po celé ČR. Kolik lidí se vůbec celkově podílí na jejím fungování?

Stabilně jsem to já, grafik, pár stálých pomocníků. Během přípravy se to stupňujě. Na menších akcích nás pracuje cca 30, na festivalu asi 100.

Ty sám se zabýváš pouze činností agentury, nebo máš ještě jiné aktivity, které o Tobě nejsou známy? Co vlastně děláš přes týden, když neplánuješ nějakou akci?

Ano, pracuji pouze v agentuře a přivydělávám si jako Dj. Nemám volný den.

Přípravy na nadcházející ?vlajkovou party? DC proma, open air festival Svojšice jsou jistě v plném proudu. Jak prožíváš tu dobu před akcí, kdy se pomalu blíží ten den kdy to celé vypukne? Máš vůbec čas se věnovat jiným aktivitám?

Prožívám to hekticky. 14 dní před je to dost intenzivní, týden před už vstávám v 9 a spát chodím ve 2 s tím, že sny se motaj kolem zábran, organizace, počasí... Dva - tři dny před akcí jsem úplně mimo. Spánek tak 4 hoďky a probuzení se do maximálního vypětí. Těžko se to vysvětluje tomu, kdo to nezažil. Je to psychicky stresující záležitost.

Jak je to vůbec s historií Svojšic? Jsi jejich duchovním otcem, kterého napadla ta myšlenka open-airu v tomto krásném prostředí, nebo se to celé semlelo jinak? Prozraď nám, jak si se k takové akci vůbec dostal?

Už jsem na to odpovídal v jednom rozhovoru na technu.cz, takže si to přečtěte. http://www.techno.cz/party/detail.php?id=29343&open=10392&show=

Ty jsi zajisté velkým zastáncem Techna. Mohlo by se však zdát, že ačkoliv tento styl stále kraluje na žebříčku popularity v ČR, pomalu se módní vlna přesouvá jiným směrem. Jak Ty, jako znalec oboru ? promotér vidíš tento vývoj do budoucna? Troufni si trochu předpovídat.

Mnoho promotérů, Djů a producentů směřuje své úsilí do měkčích a melodických odnoží taneční hudby. Já zůstávám věrný, lidé co chodí na mé akce to znají. Každý ať si dělá co chce, nikdy sem se neřídil podle trendů součastné scény, protože žádné nikdy nebyly a nebudou. Na vrchním stupínku popularity je jen to, co se dobře prodává, medializuje a o čem si účastníci akcí zrovna více povídají. O mých akcích se zrovna dvakrát nepíše v časopisech a jiných médiích, producenti a Djové nejsou mediálně vyumělkovaní. Z počátku jsem byl mírně zklamán z toho, že se mi nedostává pozornosti jako jiným akcím, kde se všichni drželi kolem ramen a častovali se příjemnými rozhovory.:-))) Ne vážně, jsem rád, že dělám něco jiného a i když to nejsou systémy, tak alespoň vím, že to moje je nejméně komerční ze segmentu taneční scény. Jsem na své akce hrdý!

Jaký je vlastně Tvůj názor na ostatní styly taneční muziky, především pak další ve frontě popularity u nás - House a DnB? Dala by se Tvoje náklonnost k těmto stylům vyjádřit třeba poměrem velikosti stagí tak jak je můžeme vidět ve Svojšicích :o)?

Jasně, výše jmenované fakt můžu. Vlastně jediné na co kdy tancju je DnB!!! Je to čistá lahoda pro nekomerční ucho. Djové jako jsou Koogi, Touchwood, Philip Tbc, Snippah, Elvis - mě již několikrát svými sety dostali. Respekt! Housík mám rád, byl jsem od 14 let djem na diskošce, takže k tomu mám blízko. Dokonce jednou za dva měsíce jezdím hrát funky do podniku, kde jsem se učil hrát na gramce. Staré pecky od Moralese, Olava Basoskeho, Iana Pooleyho apod...

A co třeba Trance? Jak hledíš na tento styl z pozice undergroundového Techno řezníka???

Jediné co nazývám "trance" je staré album PVD - Seven Vays. To mělo všechny rysy Trancu. Postupem času se začalo hovořit o Euro Trancu - tam už jsi mohl cítit přísun komerční vlny a módy. V součastnosti je to pro mě krátkodobá záležitost diskoték, která se omylem prezentuje na taneční scéně. Samozřejmě těm, co v tom vidí smysl, to jen přeju. Je to pořát lepší, než kdyby
poslouchali Arakain.

Tady na Trutnovsko-Vrchlabsku jsi hodně známý pořádáním parties v letech 2000- 2002 v tehdejším Music Clubu 54 Prosečné. Spousta zdejších partypeoples začínala chodit na tyto akce právě tam. Jak na tento prostor a tehdejší dobu vzpomínáš?

Joooo, na to nikdy nezapomenu. Především bych chtěl upozornit, že akce jsem nepořádal já, jen sem se staral o program. Pamatuji se, když mě volal dj Skipworker a ptal se mě v Sobotu odpoledne, zdali někde večer hraju. Já nic neměl a on mě poslal do Prosečného, protože jemu se asi nechtělo. Tak jsem vzal Lord Spaceho, gramce, mixák a vyjel. Pořádně jsme se nakouřili a jeli krásnou krajinou, až jsem přijeli do vydlákova s klasickou knajpou - tak jsem to viděli, když jsem přijížděli k podniku. Vzpomínám, jak jsme se s Lord Spacem mohli posrat smíchy, když jsme tu hospodu viděli. Přišli jsme dovnitř a úsměv nám okamžitě strnul! Perfektní klubík pro 300 lidí, skvělej zvuk, příjemní a čestní majitelé. Tak jsem to tam nakonec táhl dva roky, byly tam nezapomenutelné akce - Inigo Kennedy, Craig Walsh, Johan Bacto, Patrik Skoog... Moc rád na to vzpomínám, bylo to fakt o technu, žádné kompromisy aka drink ke vstupence zdarma! Moc rád na to vzpomínám!!!

Právě MC 54 tehdy navštívil i host nadcházející Night of Techno u Dr. Maxe ve Vrchlabí - Patrik Skoog. Vzpomeneš si ještě co zde tehdy předvedl a jaké pocity v Tobě jeho vystoupení zanechalo?

Mám být upřímný.....jo budu!!! Patrika jsme poprvé do České Republiky přivezli na celý víkend v roce 2002. Patrik jako mladý Dj a producent měl za sebou už slušnou kariéru a tak jsem k němu přistupoval s určitým respektem, nicméně byl mladší - to přeci chápete:-) Skončilo to tak, že chlastal jak duha (omlouvám se za vulgárnost, ale nevyznělo by to), tehdy ještě nekouřil - teď už ano, učil mě pít speciální švedský drink. Pivo, v něm na dně kelímku panáka whisky - piješ současně a pak až to na ex vypiješ, tak na to kopneš panáka Baileys. Pamatuji se, že já nezvládnul ani jednoho, on jich otočil několik. Skončilo to tak, že ráno ani nejel na hotel, jel ke mě domů a v Pardubicích řval z okna na micinky, olizoval nakalenej okno - my jsme ho
samozřejmě podporovali a když viděl projiždět "škodu 105L", tak brečel smichy s poznatkem "This is a Czech Tipical Car"...:-))) Byla to paráda, je to kalič! Né suchar...

A co myslíš, že můžeme od Patrika očekávat tentokrát? Registruješ a hraješ jeho současnou produkci, které v poslední době není zrovna málo? Co na ni říkáš?

Patrik nění striktně tak tvrdý jako já, nicméně je to vhodný kompromis - "Underground vs Party People". Hraje více sexy, někdy je to i techhouse, ale nezní to lacině. Mě se líbí jeho starší produkce, současná je více melodická, ale jak říkám, nejsou to laciné vrtule a nájezdovky pro lidi. Takové desky už za rok ani nevytáhneš z kufru. Když zahraju pět let starého Tokyho, lidi se můžou pos...! Mám poslední album Damona Wilda, kde je track od Headroom Djs, což je seskupení třech lidí, kde Patrik působí. Je tam breaková věc, kterou hraju.

Matně pátrám, kdy jsi naposledy vystupoval v klubu Dr. Max Vrchlabí. Vzpomeneš na nějaké své hraní zde?

Asi před rokem - rokem a půl...

Tento prostor však znáš, jak na Tebe tento klub působí?

Prostor se mi líbí, je členitý a příjemný. Vylepšil bych zvuk.

A nakonec, jak se těšíš na Night of Techno ve Vrchlabí s Patrikem Skoogem a co bys nám všem vzkázal?

Těším se moc, pořadně zakalíme, dáme dobré techno a vy se svezte s nami:-)


Agent

Na úvod odlehčená otázka - co momentálně děláš, když zrovna neděláš, tedy jak užíváš volné chvilky svého času? Máme jaro, blíží se léto ..

na to mám jen jednu odpověď - Svojšice. Zdá se mi, že každým rokem práce přibývá. Samozřejmě se také snažím co nejvíce věnovat svému synovi. Je to zázrak.

Jako DJ působíš již nějakých 10 let a za tu dobu se mnohé změnilo. Jak se změnil tvůj pohled na parties tehdy a teď?

Nadšení je to tam. Ted pracuji a občas jsem mile překvapen.

Jak se po té době stavíš k DJingu, stále Tě to baví se vším všudy?

Agent: Ano baví mě. Někdy víc, někdy míň.

Co říkáš na nové nastupující talenty? Myslíš, že se stále více začnou prosazovat nová jména, nebo si publikum bude dále žádat ta osvědčená?

To nevím. Dnes už skoro každý dj srovná desky do sebe. Fór je v tom jestli ti to lidi věří.

Myslím, že všichni Tě znají především jako techno DJe, jaký je ale tvůj pohled na jiné styly, třeba velice oblíbený DnB? Hraješ někdy i něco mimo techno?

Hraju techno. Mám rád i jinou hudbu, ale techno na dobrém aparátu je prostě pro mě nejvíc.

Co vlastní produkce, na čem právě děláš?

Právě jsem dodělal hymnu k mistrovství ČR v dominu.

Již pátým rokem připravujete s kolegou Džejárem pravidelné dostaveníčko především pro milovníky kvalitního a řízného techno soundu, festival Svojšice. Jak probíhají letošní přípravy a na co se můžeme tentokráte těšit?

www.svojsice.cz

Jak vůbec došlo k vaší spolupráci s Džejárem na spolupořádání takto precizní akce?

Nejdřív sem mu řekl, že se nemožně oblíká. On chvíli přemýšlel a pak mi řekl památnou větu: "Já sů tak štastné"

Již několikrát jsme měli možnost slyšet Tvé vystoupení live, jak se Ti tento způsob hraní zamlouvá a kde Tě takto můžeme slyšet? Omezuješ liveact pouze na větší akce, nebo si dáš sem tam i nějakou menší klubovku?

Když si mě někdo objedná a zaplatí je dost pravděpodobné, že mě nakonec uviděj pohupovat se za notebookem.

Pověz nám jak se tvé hraní live vůbec vyvíjí, máš už nějaké představy kam budeš směrovat svůj zvuk, nebo hardware na kterém pracuješ?

Dělám co mě baví. To je vše. 

No, přesuňme se blíže k tématu jarní Night of Techno s Patrickem Skoogem. Co se ti vybaví ve spojení s tímto jménem? Co říkáš na jeho produkci?

Dobrý desky. Někdy. Pohodovej týpek. Někdy. Dobrej dj. Dycky.

U Dr. Maxe ve Vrchlabí jsi již několikrát hrál, jaké máš na tento klub vzpomínky?

Óóóóó

A co by si na závěr vzkázal zdejším partypeople?

Jsem uvzkazovanej :o) Dnes žádný vzkazy.


Miguel

Michale, ty na taneční scéně působíš už pár pátků, jak vzpomínáš na své úplné začátky?

poslední dobou na ně vzpomínám čím dál více. Je to určitě tím, že dnes se DJ z východních Čech jako já už k hraní moc nedostane a tak prostě vzpomínám na to jaký to bylo hrát dříve každý víkend a bavit lidi … a samotný začátky mého hraní … když se zamyslím, byla to vážně dost sranda - no prostě super :o) To by bylo na samostatný dlouhý a dost zábavný článek :o)

Vedle DJingu pracuješ jako grafik a také skládáš muziku, co tě baví a živí více?

muziku už bohužel nedělám a desky už také nevydávám, protože to nějak nemá smysl. Rád bych ji dělal aspoň pro radost, ale na to zase není kvůli práci čas. Živí mne má práce grafika a doufám že to tak zůstane. Hraní mám dnes už jen pomálu, spíše hraju jen pro kamarády a známé … on se totiž vlastně už nikdo jiný ani neozve :o) Nejsem STAR :o)

Můžem si někde stáhnou tvé skladby?

v současné době nikoliv, všechny ukázky jsem z netu stáhnul po tom, co jsem se rozhodl muziku dál nedělat. Takže buď musíte vlastnit nějakou mou desku a nebo CD kompilaci atd. Občas něco pustím na nějaká té akci.

Co vím, také ses podílel na přípravě velkých tanečních akcí ve východních Čechách, které to byly a na které nejradši vzpomínáš?

jako začátečník jsem občas pomáhal Alešovi Blehovi a on pak zase mě, pak neoficiálně trošku na Hangars 2002 na letišti v Hradci Králové a dělal jsem 2 své větší akce v Pardubickém L-klubu a to LOG IN s Chrisem Liebingem a pak Hardcella ... nejraději asi vzpomínám na Chrise Liebinga, je to můj DJ „idol“, byla super atmosféra a pocit že ta párty je „moje“ - zde bych nerad křivdil jednomu z mých nej přátel, který mi s tím pomáhal fifty fifty :o). Jinak hodně akcím (velkým i menším) pomáhám tvorbou plakátů atd.

Stále jsi aktivním DJem, jak vnímáš za poslední dobu vývoj tanečních stylů a vůbec celé scény, jak u nás tak v zahraničí?

bohužel se již za aktivního Dje nepovažuji. Taneční styly si myslím zůstávají pořád tak nějak stejné, jen se lepší zvuk atd. Každý rok se objeví nějaký styl, který vystrčí růžky, teď např. trance, před tím elektro. Lidi, aspoň u nás, to za chvíli stejně nebude bavit a tak se přijde zase s něčím „novým“ … jenže ono stejně nic nového nebude, možná ano pro lidi, který teprve teď začínají chodit na párty … nevím přesně jak je to v zahraničí, moc to už nesleduji.

Nyní se chystáš na další díl oblíbené Night Of Techno do klubu Dr.Max. Zde vystoupíš po bodu Patrika Skooga, jak se na to těšíš a co ti říká jeho produkce?

Jeho produkce je dobrá, najdou se ale desky které mne moc neosloví a to je ale asi normální :o) Jinak se těším až ho uslyším, snad pořádně zapařím :o) Celou akci vemu jako velký mejdan. Dr Max je super klub a vždy se na hraní v něm těším, patří totiž vždy k těm lepším.

Kde budeš všude jinde hrát, kde tě můžeme vidět a slyšet??

mno, po pravdě, toto hraní je v mém kalendáři jako poslední, pak ještě zahraji Djovi Zygymu na narozeninách agentury MOSP a pak to vypadá že mám asi až do konce roku padla :o). Prostě staré časy jsou bohužel nenávratně pryč.

Poslední otázka, jaro útočí, pomalu se blíží léto, jak vychutnáváš toto období ?

léto vychutnávám stejně jako jiné roční období. Samozřejmě má ale výhodu sluníčka, koupání, grilovaček pod širým nebem, letních festivalů atd. Těším se :o)


DJ Agent - biografie

Od roku 1995 se pravidelně začal objevovat za gramofony v klubech po celé České republice, několikrát si zahrál i vzahraničí. V současné době má za sebou hraní prakticky ve všech českých klubech, ve kterých se hrála nebo hraje taneční hudba, velmi často se objevuje na prestižních velkých akcích, což dokládá seznam respektovaných jmen taneční scény (ať už se jedná o Djs nebo kapely), se kterými hrál. Styl, který v jeho setech uslyšíte nejčastěji je ostré techno, které není ani příliš brutální, ani příliš rychlé, ale má myšlenku a zvuk, který by měl uchvátit.

Nevyhýbá se ani ostatním stylům, proto jej návštěvníci klubů mohli spatřit třeba po boku Grooveridera, Justina Robertsona, Kid Loca, Autechre nebo dalších ne techno Djs. Rád si poslechne jakoukoliv hudbu, v jeho sbírce se nacházejí i ambientní, breakbeatové nebo jungleové desky. V současnosti vystupuje jako DJ set, Laptop DJ set, nebo Live act. Již pět let spolupracuje se společností Pioneer a je oficiální DJ Pioneer pro Českou Republiku.

Je spolumajitel agentury DC PROMO, která má za sebou pořádání několika velkých perties, jako jsou např. letní open-air festival Svojšice, nebo klubovky Space Force, Christmas Party, Kamikaze, Masive, Radio Unity, Neural Exciter, Techno Logic a další.

Sám se pak věnuje skládání hudby. Ve svém domě má nahrávací studio, kde se snaží vytvořit unikátní hudbu, která by ho uspokojila. Zhotovil několik remixů pro rockera staré školy Ivana Krále, který hrál na kytaru s Patti Smith, jiné remixy vytvářel pro Ecstasy of Saint Theresa a DJe Nea. Založil a vlastní label "FYLO", kde kromě svých počinů vydal materiály od DJe Matrixe aka Fishguard, společný techno projekt DJe Koogiho a Davida Kopeckého pod názvem "Oikamid". Vydal také několik tracků na slovenském labelu "Antidandruff".

Na svém kontě má také dvě demokazety, Pure Future 97 a The Voluntary Work mix, tuto namixoval ve spolupráci s nejlepším českých jungle DJ Koogim. Podílel se rovněž na kompilování CD Techno Energy 3, což je velmi známá řada kompilací od pražského vydavatelství Next Era, tato kompilace byla rovněž k dostání v mixované podobě na MC. Sám pak namixoval také devátou Techno Energy na letním festivalu Mácháč 2000. CD, které vyšlo v říjnu 2000, se stalo nejprodávanější kompilací této série! V roce 2003 namixoval další CD pro hudební magazín Xmag, které dostalo název "Technohrushka mix".


DJ Džejár - biografie

Dj Džejár,vlastním jménem Petr Dzingel, se narodil roku 1978 v České Republice. Již od teenagerského věku se zajímal o hudbu a techniku, která je k produkování a reprodukci hudby potřeba. Posléze se stal díky podpoře jeho rodičů DJem vyhlášeného klubu se zaměřením na tehdejší populární směr hudby. Již ve svých 14-ti letech ze svých CD přehrávačů Denon mixoval housovou hudbu, kterou se jeho klubové diskotéky z počátku jednoznačně lišily od ostatních.

Než dosáhl plnoletosti, staly se středem jeho zájmu gramofony a hudba, která se k němu dostala kolem roku 1995 prostřednictvím satelitních nahrávek z Love Parade. Zakoupení gramofonů, mixpultu a vybavení dostačujícího k mixování hudby jeho snů odstartovalo Djskou kariéru, a to roku 1998. Počáteční sety se skládaly především z housu a tech- housu, později však přešel k tvrdšímu vyjádření sama sebe - k čistému a drsnému technu, které mu ukázalo nejen svou hudební podstatu, ale také změnilo jeho životní styl. Již rok poté se stal promotérem a úspěšně uspořádal svou první techno party, po které následoval jeho osobní i profesionální rozvoj.

Jako Dj si velice brzy vytříbil svůj vlastní styl mixování a hudby, kterou hraje. Je radikálním podpůrcem čisté, tvrdé, ostré a temné podoby techna a tvrdého nekompromisního zvuku. Jeho sety jsou ukázkou čistého mixu a nikdy nepostrádájí svůj smysl a postupný vývoj. Je znám svým nelibým postojem ke globální komercionalizaci techno hudby. Proto se v jeho setech a na jeho party může očekávat pouze kvalitní podání techno hudby v té nejčistší podobě.

V součastnosti si postupně vybavuje vlastní studio, aby dal průchod svým nápadům a creativitě myšlení v oblasti produkce. V prosinci 2001 namixoval kompilaci Dark Side Of The Soul, která byla součástí proma na Christmas Party II. V Červenci 2003 namixoval cd kompilaci Technojapcomix, která vyšla jako příloha časopisu Xmag.

Je spolumajitel agentury DC PROMO, která má za sebou pořádání několika velkých perties, jako jsou např. letní open-air festival Svojšice, nebo klubovky Space Force, Christmas Party, Kamikaze, Masive, Radio Unity, Neural Exciter, Techno Logic a další.

Hrál po boku mnoha významných DJs jako jsou:

Inigo Kennedy, Johan Bacto, Female, Portion Reform aka Function, Hardcell, Agent, Toky, Dalo, Regis, Stany Fransen, Patrik Skoog, Paul Mac, Tibor, Jeff Miligann, Samuel Session, Takaaki Itoh, SpeedyJ, Damon Vild, Cari Lekebush, Luke Sun, DJ Budai, Damon Vallero, Joel Mull, Craig Walsh, Makaton, Jeff Mils, Christian Wunsch...

 
Hledáme nejoriginálnější dámský obleček Touchwood na Night of Techno Vzpomínka na party s Christianem Wünchem Patrick Skoog na Night of Techno Vyber si svou hvězdu
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016