PARTYINFO

 

NIGHT OF TECHNO

Datum konání:
03.06.2005 - pátek
Místo konání:
Vrchlabí - Dr. Max
DJs:
Patrick Skoog, Agent, Džejár, Miguel, Ice, Wortexx, Georges (Sunlab.cz)Absolut Drum stage: Touchwood (workshops.cz), Matix, Roof, Phoska, Airbees (Submission Square)
pivnice house stage: Shaffa, Spinal, Švestka
Info:
http://www.drmax.cz
Popis:
vstup 99 CZK do 20:30 < 159 CZK do 21:30 < poté 199 CZK
Line-up:
Main Techno.Cz Stage >>

20:00 Reiki
21:30 Miquel
23:00 Džejár
24:30 Patrik Skoog
02:00 Agent
03:30 Sunlab DJs - Ice, Wortexx, Georges

Absolut Drum Stage >>

20:00 Submission Square Dj´S
01:00 Touchwood
03:00 Submission Square Dj´S

Pivnice House Stage >>

20:00 Švestka, Shaffa, Spinal
 
 
Kompletní informace Soutěž o večeři s Patrikem Skoogem, Agentem a Džejárem Bio a rozhovory s Agentem, Džejárem a Miguelem Hledáme nejoriginálnější dámský obleček
Touchwood na Night of Techno
Již za tři týdny se v klubu Dr.Max ve Vrchlabí uskuteční další díl oblíbené Night Of Techno! Tentokrát do Krkonoš dorazí jedna z nejvýraznějších osobností evropského techno zvuku Patrik Skoog. Sekundovat mu bude česká špička Agent, Džejár, Miquel a chlapci ze sunlab.cz : Ice, Wortexx a Georges.
 

Pro fanoušky nalomených beatů je připravena druhá, drum'n'bassová stage, kde zahrají Matix, Roof, Phoska, Airbees a tahounem tohoto večera bude harcovník

DJ TOUCHWOOD

Pro zajímavost, touchwood ve volném překladu znamená "zaklepat na dřevo", neboli ochránit se před zakřiknutím. DJovo jméno ovšem pochází z britského seriálu o Čáryfukovi, potrhlém středověkém čaroději, který se octne v současnosti. Ve složitých situacích ho doprovází ropucha jménem Tačůd :o)

Touchwood se narodil v záři roku 1974, odkojen hudbou se ve čtyřech začal učit hrát na klavír a v deseti přesedlal na kytaru. V 15-ti se rozhodl věnovat vlastnímu komponování, jeho hudební laboratoř obsahovala Atari ST a samohrajky Casio. Poté co si (po vážné hudbě) prošel obdobím folku, hip-hopu a indie kytarovém, se dostal k taneční hudbě, tehdy téměř výhradně zastoupené housem.

DJingu se začal věnovat v roce 1993 coby zaměstnanec klubu Ubiquity. House music ho přestala časem uspokojovat, a proto se přeorientoval na drum'n'bass a jungle, který mu zatím poskytuje dostatečný prostor pro kreativitu.

U Dr.Maxe ve Vrchlabí ho uvidíte a uslyšíte v klasickém svěžím drum setu, se kterým dokáže roztancovat celý parket.

 
Vzpomínka na party s Christianem Wünchem Patrick Skoog na Night of Techno Vyber si svou hvězdu
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016