PARTYINFO

 

GENETIX

Datum konání:
02.04.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Diana D'rouz (POL), Miss Renny, Kaisersoze, Daemon
Info:
http://www.fabric.cz
 
 
Diana D'rouz na Genetixu
V sobotu 2.dubna se zdi ostravského Fabricu znovu rozezní v rytmu techno music na oblibené klubovce z názvem Genetix. Tentokrát se můžete těšit na špičkovou polskou Djane ostřílenou nejslavnějšími kluby slunné Ibizy Dianu D'rouz, kterou doplní slavný "masér" Kaisersoze, démonický Daemon a po delším době se ve Fabricu ukáže i Miss Renny. O skvělou zábavu je tedy předem postaráno.
 

Diana D'rouz

Dokonce i když používá jako umělecké jméno Diana, nejmenuje se tak; její pravé jméno je Katarzyna Kretek. Je nejen krásná, ale také extrémně talentovaná.

První krůčky na taneční scéně udělala v roce 1997 v Amsterdamu, kam odjela kvůli monotónnosti svého života v rodném Bytomu. Rychle pronikla do tajů hudebního světa a naučila se zacházet s gramofony. Poprvé si zahrála v amsterdamských klubech Roxa a Sinners in Heaven. Jednoho dne se ale sbalila a odletěla na Ibizu, kde její dobrodružství pokračovalo. Po počátečním neúspěchu se ale nevzdala a díky přátelům se jí podařilo dostat se do klubu KM5, kde se zakrátko stala hvězdou nedělních večerů. Ibiza si zamilovala její energické sety a díky tomu se stala rezidentkou několika parties v nejlepších klubech na ostrově: nejprve v klubu Pacha Zenith a pak v Amnesii.

Po této etapě se vrací do Polska. Usadila se v Poznani, kde rozjela uměleckou agenturu Flying House Communications a začala organizovat sérii parties se zahraničními DJs na 18.patře Ekonomické akademie. Její inovativní, dovedně technicky poskládané sety, které vybízely k tanci, si oblíbilo zpočátku jen poznaňské publikum, později publikum z celého Polska. Diana se vyšvihla na vrchol žebříčku mezi nejlepší polské Dje a stala se neoddělitelnou součástí polské klubové kultury. Hrála po boku Djs typu Westbam, Carl Cox, Timo Maas, Paul van Dyk, Sven Väth, Chris Liebing, Marco Bailey, Rush, Marco Lenzi nebo Marco Nasty. Navíc žádný techno festival v Polsku, vč. Slavných Creamfields, se bez ní neobejde.

Spousta polských Djs jí může závidět to, jak reprezentuje Polsko na mezinárodní scéně, zejména v Maďarsku, Česku, Chorvatsku, Holandsku, Španělsku a Slovensku, a to vždy v nejlepší formě. Je rezidentkou Mayday festivalu. Na jaře 2005 si zahraje jako jediný zástupce Polska na Mayday v Budepešti, a to již po třetí, a kromě toho bude reprezentovat Polsko na Mayday 2005 v německém Dortmundu. Kromě toho se bude účastnit velkého německého festivalu Nature One.

V jejím stylu se míchá pumping techno a tribal, ale v současnosti jsou její energické sety čistší a je zřetelná fascinace progressive soundem vybízejícím k taneční extázi. Její sety jsou místy agresivnější, což je ale vzápětí vystřídáno měkkým vokálem, či trancovou melodií.

Vloni se umístila na 7.místě v žebříčku DJs v polském Laife magazine.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016