PARTYINFO

 

CLUB MASTER IN D'N'B

Datum konání:
08.04.2005 - pátek
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
Katcha (Workshop), Reverb (2.3), Marco S, Jaime
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
start 20:00
vstup 89 CZK, po 22:00 99 CZK
 
 
Katcha na Club Master v Trutnově
Po půl roce zavítá v pátek 8. dubna do klubu New End v Trutnově největší hvězda české d´n´b scény, DJka Katcha. Na svém posledním vystoupení v tomto klubu dokázala vytvořit nezapomenutelnou atmosféru v rekordně plném klubu. O mimořádných djských kvalitách této sympatické slečny svědčí také fakt, že byla vybrána v roce 2004 do prestižní Red Bull Music Academy.
 

Katcha je velmi oblíbená nejen v naší republice, ale úspěšně se jí daří prorážet i za hranice, kde si již zahrála na řadě významných akcí. Buďte si jisti, že  Katcha Vás  naprosto smete pořádnou vlnou svého hudebně pestrého  a nevšedního setu.

Za gramofony ji pak vystřídá člen sdružení Dvoika.Troika – DJ REVERB. Celou sestavu doplní DJ MARCO S a JAIME, kteří se již měli možnost  představit návštěvníkům předchozích akcí pořádaných Mountaingate.

Hudební klub NEW END v Trutnově již vstoupil do povědomí jeho návštěvníků z blízka i z daleka, a to nejen pestrostí svého hudebního programu, ale i svým samotným prostorem. Nejprve vejdete do velké světlé restaurace, kde si můžete vybrat nejen z nabídky několika druhů piv, ale z bohatého menu také něco dobrého na zub.

K posezení pak přímo zve masivní dřevěný nábytek rozdělený v místnosti zídkami, na nichž se neobvykle kombinuje kámen a opět dřevo. Z restaurace pak projdete do sálu, kde probíhá samotná hudební produkce. Akce v tomto klubu jsou ozvučeny kvalitním zvukovým aparátem značky Bell. Speciálně na akcích Mountaingate je vždy nainstalována videoprojekce.

Vstupné na tuto akci činí 89,- do 22. hodiny později bude stále přijatelných 99,-.

Info: www.mountaingate.cz

Mountaingate dále připravuje:

29.4. hudební klub Továrna Jilemnice: koncert skupiny HYPNOTIX...
20.5. hudební klub Továrna Jilemnice: BROKEN BEATS SPECIAL – Dj Raw.Full (Illskillz), Im Cyber, Cyberpete, Grasshopper...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016