PARTYINFO

 

SAIL WITH PURE RHYTHM

Datum konání:
01.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Rescue, Box, Toma (Makedonie)
Info:
http://www.bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma, start 22:00
 
 
Bukanýrské plachtění s hostem z Makedonie
Pozor pozor, toto není Apríl. V pátek 1.4.2005, bude na houseboatu U Bukanýra další pokračování noci Sail with Pure Rhythm. Rezidentní večírek, který má pod svou taktovkou Rescue z Pure Rhythm sound systemu má pro vás přichystaného speciálního hosta ze slunné Makedonie.
 

Svůj set vám přijede zahrát Dj TOMA, který pochází z města Skopje. Ve svém rodném městě pracoval pro nejlepší makedonskou promotérskou organizaci BALANCE, která do Skopje vozila zajímavé světové djs, kteří ho inspirovali. Namátkou zmiňuje djs Derrick May, Samoil Radinski, Kevin Saunderson, Mr.C, Gene Farris, Kenny Larkin, Funk'd'void a další.

Tohoto dje jste mohli slyšet i v Praze po různých klubech, kde hrál s djs jako Samoil Radinski, Pat Heart, David Bowles, Orbith a další. Tento pátek 1.4.05 vystoupí na houseboatu U Bukanýra spolu s Djs Rescue & Box z Pure Rhythm sound systemu a můžete od něj očekávat hudebně obsáhlý set, který se pohybuje od houseu až po electro jazz, protože jak on sám říká "Hraji vše co se mi líbí od Millese Davise aý po Kraftwerk".

A proto i Vy se přijďte podívat a poslechnout Dje TOMA, který vystoupí na houseboatu U Bukanýra  v pátek 1.4. 2005

Otvíráme v 18:00 hod., hrát se začne ve 22:00 hod., končíme v nedohlednu, vstupné zdarma.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016