PARTYINFO

 

TECH-HOUSE.CZ NITE VIII

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Vik (fosny.cz), Brady, Next, Drahota, Blond (tech-house.cz)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Vik na Techhouse.cz Nite na Bukanýru
Vážení a drazí! Jak jste si už možná zvykli, každý měsíc se pro vás všechny, co máte rádi dobrou underground muziku snažíme uspořádat party na lodi Bukanýr, který se nachází pod Čechovým mostem u Právnické fakulty na Praze 1.
 

THCZ nite, chcete-li "tech-house.cz nite", je společný večírek DJs Blonda, Bradyho, Drahoty a Nexta, jakožto i členů bookingu již zmiňovaného serveru. Cílem našich DJs je vždy zahrát a pobavit publikum tak, aby si to návštěvník vždy náležitě užil, pobavil se a houpal, v zásadě na vlnách underground housu.

Není to pravidlem, nicméně čas od času se podaří pozvat vyjímečného hosta. Na dubnovém díle vám máme tu čest představit člověka hudebně zcela vyjímečného, známého od Košic až po Aš, brněnského rodáka DJe Vika. Tento vyjímečný DJ, se přibližuje k hranici 10 leté zkušenosti za gramofony a vy máte možnost ho slyšet již tuto sobotu 16.4.2005.

DJ VIK

Set ke stažení:

http://nbox.cz/fosny/vita/djvik-deep_minimal_funky_progressive_electro_pop_break_house_2-club.mp3

Bio:

Svůj dobrý vkus a cit pro muziku uplatnil Vik již na samém začátku předešlého desetiletí v tehdejším brněnském undergroundovém rádiu Hády, kde se podílel na dramaturgii a měl své pravidelné pořady, zaměřené na alternativní hudební směry. Objevování nových stylů vyústilo v lásku k elektronické taneční hudbě, která ho postupně přivedla od anonymity rádiového selektora až k veřejnému vystupování jako DJ.

V letech 1994 - 98 hraje především v Brně (od roku 1996 hlavně v klubu Mersey, kde byl residentem) a moravských městech, postupně se jeho jméno začíná objevovat na line-upech všech známějších klubů a festivalů po celé republice. Díky svému osobitému hudebnímu stylu získává základnu stálých příznivců, mimo jiné také z řad lidí, podílejících se na rozvoji elektronické scény v ČR, což mu následně umožnuje dát dohromady projekt DJů a promotérů Family Circle. Toto volné sdružení potom v období 1999 - 2001 pořádá v Brně pravidelné, v Praze občasné klubové akce pod názvy “Solid Session“, “54's“, “F-Delicatesses“ a “Danza de la Mente“.

Od roku 2000 začal Vik kromě aktivit s Family Circle organizovat akce i samostatně pod pseudonymem Ján Kalista, z nichž asi nejpovedenější byli 2 ročníky letního festivalu na koupališti v Dražovicích u Brna. V roce 2001 opouští Family Circle a stěhuje se natrvalo do Prahy, aby se plně věnoval distribuci a prodeji desek pod logem fosny.cz a také aktivitám Jána Kalisty. Na začátku roku 2002 začíná velmi úspěšná série nepravidelných exklusivních klubovek Sunakashi v brněnském klubu Perpetuum, na které se Vik podílí nejen jako residentní DJ, ale prostřednictvím Jána Kalisty i jako organizátor.

Díky svému talentu a promotérské činnosti si Vik zahrál po boku mnoha světově uznávaných DJů a producentů. Jména jako Alex Dean aka Souldoubt, Alex Moran, Asad Rizvi, Charles Schillings, Chris Duckenfield & Richard Brown aka Swag, Colin Dale, Danny Howells, Dano, Dave Mothersole, Duncan Forbes, Eddie Richards, Eric Fischer, Hakan Lidbo, Inland Knights, John Buckby, Jori Hulkkonen, Kid Loco, Lee Burridge, Matthias Tanzmann, Mike Parsons, Mike Shannon, Nathan Coles, Nigel Hayes, Omid 16B, Richard Sen, Sasse, Shade, Timmy S., Tony Hewit nebo Zip dobře ilustrují jeho široký DJský záběr, který mohli posoudit také návštěvníci známého rakouského festivalu Danube Rave, či klubů Lo v americkém St. Louis nebo Pustervik ve švédském Göteborgu.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016