PARTYINFO

 

VIVACITY+

Datum konání:
30.04.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Tvyks, Cubik, Trnqua, MC Pickard
Popis:
vstup zdarma
 
 
Houseboat U bukanýra otevírá letní terasu
Rok uplynul jako voda a slunečné období se blíží, pár vydařených dní jsme si již letos užili a jistě je jich mnoho před námi. Zahrádky se rodí po celém městě jako houby po dešti a lidé s úsměvem ve tváři na ně usedají a využívají každé své volné chvilky, aby mohli být někde na čerstvém vzduchu. Je jaro. A přijde i léto. A na Bukanýru se bude otvírat letní bárek, který jistě všichni znáte.
 

Ano, je na horní palubě našeho plavidla, kde je zastřešená terasa, na kterou každoročně usedá spoustu žíznivých jedinců, kteří si rádi posedí na řece Vltavě, dají si pivko a nějakou tu pochutinu na grilu. A ti o něco aktivnější si zahrajou klasický fotbálek, po kterém je drink vždy o něco zaslouženější. Ahoooj!!! můžete zavolat z naší terasy na právě projíždějící parník nebo zbloudilého veslaře či páreček zamilovaných na šlapadle a dělat přitom nějaké přitroublé ksichty, které vám projíždějící velmi rádi oplatí. Parník zatroubí, veslař zařve a dívka na vás pošle rozzuřenýho týpka. Na řece to prostě žije. :)

Naší terasu otevíráme již tento pátek 29. dubna a bude otevřena nepřetržitě až do konce října, každý den od pondělí do neděle, vždy od 16:00 do 01:00.
Spodní bar, kde hrají djs bude samozřejmě také otevřený a to od středy do soboty, vždy od 19:00 do 03:00.

Těšíme se na všechny, na již zkušené plavce i na nové návštěvníky, které zláká příjemné posezení za rozumné ceny, přímo v centru Prahy s luxusním výhledem na Pražský hrad a další panoramata. :)

Otevírací doba:

Letní zastřešená terasa: pondělí - neděle, 16:00 - 01:00 hod.

Spodní bar s hudební produkcí (djs): středa - sobota, 19:00 - 03:00 hod.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016