PARTYINFO

 

NOČNÍ SMĚNA

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Escape
DJs:
Daho & Ginger (nula2.cz), Torres, Ceejay, Sanny (sewer.techno.cz), Janota
Live:
CYP
Info:
http://sewer.techno.cz
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 22:00 Sanny
22:00 - 23:00 Ceejay
23:00 - 24:00 Yanota
24:00 - 02:00 Daho & Ginger
02:00 - 03:00 Cyp - LIVE!
03:00 - 05:30 Torres + Yanota
05:30 - Good Bye !
 
 
Rozhovor s CYPem k Noční směně 004
Noční Směna počtvrté
Po pravidelné tříměsíční odmlce se na severu Čech opět hlásí o slovo NOČNÍ SMĚNA, klubovka, kterou už zná každý příznivec taneční hudby nejen v tomto regionu, díky více jak vzácné atmosféře a nezvyklému hudebnímu pojetí!
 

NOČNÍ SMĚNA 004, kterou pro Vás připravuje vinylshop WWW.NULA2.CZ a hudební server WWW.SEWER.TECHNO.CZ se bude konat v pátek 22.4.2005 už klasicky v útulných prostorách libereckého klubu Escape (WWW.ESCAPENET.CZ), který se nachází v Masarykově ulici 723 v Liberci. Noční Směna 004 jako ty předešlé představuje vynikající zábavu a skutečně tu nejpestřejší paletu taneční elektronické hudby, kterou Vám v současnosti můžeme podat!

Naprostou novinkou Noční Směny bude pro tentokrát živé vystoupení projektu CYP z Kutné Hory! CYP nejenže produkuje vynikající taneční hudbu, ale zároveň ji dokáže také prezentovat živě přímo na party. Na léto se rovněž chystá jeho release u Inceptive Rec. v Anglii, protože si našeho domácího talentu všimli samotní THE 65D MAVERICKS a umožní mu vydat zmiňovanou desku. Už nyní se tedy můžete těšit na ostře industriální jízdu v čele s projektem CYP! Rozhodně také navštivte jeho stránku www.cyp-project.net, která stojí za pozornost, jelikož už visuálně je vyvedena v těch nejlepších barvách.

Dalšími protagonisty a neodmyslitelnou součástí Noční Směny bude dj-set dvojice Daho a Ginger, kteří Vám představí jak ty nejaktuálnější kousky z obchodu Nula2, tak svoje vlastní klenoty a libůstky, ke kterým mají po dlouhých deset let jejich pusobení stále vřelý vztah. Vystoupení Daho a Ginger bude bezesporu dalším očekávaným momentem Noční Směny!

Mezi neodmyslitelné umělce Noční Směny patří jablonecký dj Torres, který se také předvede v té nejlepší formě a rozdrtí vás svým nekompromisním a rázným techniskem! Posledním residentem Noční Směny je samozřejmě její spolupořadatel dj Sanny! Bude to právě on, kdo celou party odstartuje vyklidněným houseovým setem a pozve tak všechny přítomné dancery na taneční parket. Jako hosté této klubovky se představí jablonečák Ceejay (chrissadler.com) a pražský dj Janota, kteří doplní residentní osazenstvo.

Doufáme, že nejen severočešti klubeři dorazí v hojném počtu a že se budeme tady na Noční Směně bavit stejně dobře, jako vždy. Rozhodně je na co se těšit! Když ne na hudbu samotnou, tak jistě na živelnou atmosféru, která Noční Směnu pokaždé provází!

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016