PARTYINFO

 

BLADE

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrov - Domino
DJs:
Agent, Djane Famine, Kazi, Bimbo
Info:
price-cz@seznam.cz
 
 
Rozhovor s Agentem

Ostrov u Karlových Varů. Co tě napadne,když tohle uslyšíš?
 
Vybaví se mi moc dobrý klub. Jedu tam asi po dvou letech tak jsem zvedavý co se změnilo za tu dlouhou dobu. Dříve tam byly  super akce a vždy přišlo hodně lidí, kreří se dobře bavili. Pamatuju se že dj tam dříve hrával v podstatě z prodlouženého  baru. Hned vedle obsluhoval barman lidi a bylo to celkem funny.
 
Jakej je tvůj názor na hraní v místech,který nejsou až tak populární? (Domino Ostrov vs. Roxy, atd.)
 
Taková místa mám rád. Samozřejmě jsou i podobné kluby a místa kde tomu moc nedávají, ale to není případ klubu Domino. Je jasné, že se v takových klubících musí dělat akce různého typu a třeba i diskotéky. V tom ale problém nevidím. Specializovaný klub jen na jeden druh hudby by se asi těžko uživil. Každopadně se těším na lidi co příjdou zakalit i na posádku klubu.
 
Co si na sobotní večer pro lidi z Karlovarska připravíš? Klasika nebo chystáš něco extra?
 
Bude to klasický dj set, ale hodně skladeb mixuju z cd playeru Pioneer CDJ-1000. Mám spoustu dosud nevydaných tracků od mých kamarádů a známých. Třeba minulý týden mi poslal Paul Mac celé CD nových kousků, které teprve vyjdou. Takže hodně xkluzivního materiálu co nikde neuslyšíte. Paul udělal jen tak sám pro sebe remix jedné skladby od Kraftwerk, ktrý jsem si těd dost oblíbil a lidi na nej hodně dobře reagují.

Většina "větších a profláklejších" akcí se koná v pátek a sobotní "dýchánky" už většinou nemívají takové grády. Co ty na to?
 
Nevím toto se mi nezdá. Mám jinou zkušenost. Asi záleží na místě a akci. Já doufám, že se lidi přídou bavit, tancovat a poslouchat hudbu. A doufám, že jich bude hodně.
 
Budeš v Ostrově také sledovat a hodnotit ostatní DJe? Hledat někoho,kdo by prorazil do české klubové scény?
 
Určitě si poslechnu dje, kteří tam budou hrát semnou. Pokud mě nekdo zaujme a najdu cestu jak mu pomoct aby ho slyšeli i na jiných místech v jiných regionech tak mu pomůžu. Není to ale zase tak jednoduché. V první řadě mě to musí opravdu vzít.
 
Chystáš se na nějakou větší zahraniční akci?
 
Na začátku května jedu do Estonska na megaakci East and West, kde mě promotér oslovil jako dje z České republiky. Bude to velká akce v Talinu, kde budou zastoupeni djové z celé Evropy jak název říká ze západu i z východu. Druhý den pak v Litvě na akci "I love techno", kterou pořádá místní sdružení fanoušků a techno djů.
 
Nějaké novinky z tvého osobního života..

 
Novinek je dost, ale o osobních věcech se nerozšiřuju do médií.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016