PARTYINFO

 

VISAGE

Datum konání:
09.04.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
San (F2 recordings/NL), Michael Burian (www.michaelburian.com), E-lite
Info:
://...
Popis:
start 22:00, první hodinu vstup o 50 kč levnější
Line-up:
22:00 - 00:00 E-lite
00:00 - 02:00 Michael Burian
02:00 - 04:00 special guest SAN
04:00 - 06:00 Michael Burian
 
 
DJ San na Visage v Roxy
Po pravdě, dalo se to čekat. Díky nadšeným ohlasům a věrným příznivcům po celý uplynulý rok se Visage v domácích cenách Dance Awards umístila jako nejlepší klubová noc roku, gratulujeme! Kromě skvělé atmosféry dostali příležitost představit se domácímu publiku mnozí kvalitní zahraniční djs, za což velkou měrou zodpovídá resident Visage Michael Burian.
 

Ten nadále pokračuje v této tradici a na dubnové vydání noci si pozval holandského nadějného producenta a vinylového jezdce, vydávajícím na prestižím labelu F2 - dje SANa. Po světě rozlítaná vycházející hvězda slaví se svou mistrovskou technikou mixu a jedinečným fúzováním všech možných progresivních tanečních stylů úspěchy v mnoha klubech několika kontinentů. Jeho skills veřejně vychválili takoví djs jako John Degweed nebo Chris Cowie. Co se produkce týče, San má za sebou vysoce ceněné debutové album, několik vinylů, které hrají ty nejzvučnější jména scény a rovněž pár mixovaných kompilací.

Samozřejmě nebude chybět již zmíněný, oblíbený resident Michael Burian, jako support vystoupí prověřená djane E-lite. Samozřejmostí jsou i světla, projekce, dekorace a chillout a stále platí, že vstup je mezi 22:00 a 23:00 o 50kč levnější. San, Michael Burian a E-lite na dubnové Visagi, nenechte si ujít! 

www.roxy.cz
www.rave.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016