PARTYINFO

 

TRANSGLOBAL UNDERGROUND

Datum konání:
12.04.2005 - úterý
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Transglobal Underground (UK), Al-Yaman
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Transglobal Underground v Roxy
Britští Transglobal Underground jsou v České republice pověstní především díky jedinečným koncertům plných uvolněné nálady a spontánní živelnosti. Stylově se nenuceně proplétají mezi dub-reggae, orientálními melodickými motivy, drum&basem, hiphopem a ostře řezanou rytmikou.
 

Na tento zvuk navazuje i jejich zatím poslední deska (Indies Records ji nyní v licenci vydává pro ČR a SR), kterou k nám přijedou představit. Album "Impossible Broadcasting" zní jako rádiová stanice, která vysílá 40 nejslavnějších hitů, avšak vy nejste schopni určit, o jakou zemi se vlastně jedná. Zvuky jsou vám povědomé, hudba je přístupná, ale není tam nic, čeho byste se mohli chytit a říct, odkud vlastně tahle muzika pochází. Překvapí vás pestrostí, která navazuje na vše vynikající, co jste do teď mohli od TGU zaregistrovat.

Na své si 12. dubna přijdou i příznivci domácích Al-Yaman, náladově a atmosféricky spřízněnému projektu, jenž v minulém roce vydal kritikami velmi dobře přijatý debut Hurryia.

Lístky jsou k dostání v obvyklých předprodejích a více informací o koncertu a kapelách naleznete na www.roxy.cz. Start v 19:00.

předprodej lístků v sítích Ticketstream a Ticketpro, více informací na www.roxy.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016