PARTYINFO

 

US3

Datum konání:
20.04.2005 - středa
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
First Rate
Live:
US3 (USA)
Info:
http://www.roxy.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Američtí Us3 V Roxy
Americká formace v čele s Geoffem Wilkinsonem konečně v České republice. Kdo tento projekt zná podle názvu, ví bezpečně na co se může 20. dubna v Roxy těšit. Pokud si nemůžete vzpomenout na žádnou z jejich hitovek (Cantaloop, Snakes, ..) podle jména, vězte, že Us3 ovlivnili celou generaci posluchačů po celém světě a dali pojmu jazz nový, posunutý rozměr a přiblížili jej širokému posluchačstvu.
 

Neskutečným způsobem zkombinované jazzové samply Blue Note records, černošský groove a rytmus, ležérní, ale přesto inteligentní rap, latino, živý muzikanti. To jsou suroviny ze kterých Geoff už patnáct let, s vždy překvapivými obměnami, míchá pochutiny vhodné jak k poslechu doma, tak k tanci ve Vašem oblíbeném baru nebo klubu - jedním výrazem a v pravém smyslu slova - p o h o d a.

Buďte si jistí, že koncert ve středu 20. dubna v Roxy bude jedním z nejlepších tohoto roku. Jako speciální host se před vystoupením samotných Us3 představí bývalý člen britské formace Scratch Perverts - jeden z nejlepších "turntablistů" světa - dj First Rate.

Předprodej lístků na koncert probíhá v sítích Ticketstream a Ticketpro, více informací o kapele naleznete na www.us3.com nebo www.roxy.cz.

Zapište si, 20.4. v Roxy - američtí Us3!  

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016