PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
15.04.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Veztax (Slovenia), Jerry, Kaisersoze, Leo Lycra, M.Scuberman vs. Zygy, BB Mike
Popis:
Free welcome drink: Double energy Křííídla (Red Bull + energy vodka Exploit), bublifuk pro holky
 
 
DJ Veztax v olomoucké Envelopě
V olomoucké Envelopě se opět roztočí vinyly na plné obrátky. Jako main star, tentokráte přijal pozvání na tento speciální vinyls mejdan, jeden ze současných velkých objevů světové taneční scény, DJ Veztax ze Slovinska, kterého jste měli možnost u nás dříve slyšet například na legendární Citadele s Benem Simsem a Markem Williamsem, dále na olomoucké halovce Revolution s Lukem Slaterem, kdy na obou akcích dokázal maximálně rozpumpovat publikum a přinutit jej k několikanásobným výbuchům tanečního šílenství.
 

V poslední době dj Veztax chrlí jako producent jednu výbornou desku za druhou a pomalu začíná šlapat na paty svým známějším kolegům Umekovi a Kanzyanimu. Můžete se těšit na set ze tří gramofonů, výbornou techniku mixu a jižanskou hravost a nápaditost při skladbě setu.

O bujarou atmosféru se zcela jistě postará i brněnský showman dj Jerry, na líbivých tanečních rytmech Vás odnese Leo Lycra a těšit se také můžete na djskou battle show v podání Michaela Scubermana vs Zygyho z agentury www.mosp.info a v neposlední řadě na řízné představení mága valivých beatů dje Kaisersozeho a těžko zaškatulkovaného, ale vždy perfektního dj BB Mika.

A jelikož se jedná o opět o BUBBLES mejdánek, je pro Vás znovu připraveno hned několik bublinkatých specialitek:

U vstupu na prvních sto peoples čeká Free welcome drink Double energy Křííídla: (Red Bull+ energy vodka Exploit). Pro holky budou opět připraveny bublifuky. A o dobrou náladu na této party se Vám kromě skvělé hudby postarají i specialní drinky na barech za good price : např. Křííídla, Double energy Křííídla (Red Bull + energy vodka Exploit)…

Nezbývá než se těšit na velmi našlapaný line-up a opět se přijít řádně vyřádit a propařit celou noc a vychutnávat atmosféru na tomto Speciál BUBBLES mejdánku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016