PARTYINFO

 

RE:FRESH LIVE - SUNSHINE WARM-UP

Datum konání:
08.04.2005 - pátek
Místo konání:
Pardubice - OK Centrum
DJs:
Michael C (Sunshine), Azil (djazil.com), Milhaus (clublife.cz), Peter van Zelden (ntc.cz)
Info:
http://www.refreshlive.com
Popis:
vstup 60 CZK (se vstupenkou na Sunshine zdarma)
start 21:00, konec 05:00
 
 
Zahřívací party před Sunshine
V pardubickém OK Centru už se usilovně pracuje na další party Frisco re:fresh live!, tentokrát dubnovém vydání. Tento díl se ponese ve znamení velké party Sunshine, která se v Pardubické Malé hale Duhové Areny uskuteční 22.dubna s nejbližšími spolupracovníky Dje Tiesta, Corem Fijnemanem a Markem Normanem.
 

A proto má každý návštěvník možnost jít na toto vydání re:fresh live! zdarma!!! Pokud se u vchodu prokáže platnou vstupenkou na SUNSHINE!!! Pokud vstupenku na SUNSHINE ještě bohužel nevlastníte, můžete do OK Centra na warm-up zajít za jako již tradičně velmi příznivých 60,- Kč. V OK Centru budou také k dostání lístky na SUNSHINE za exkluzivní cenu! A kdo se vám tentokrát představí za mixážním pultem?
 
V hlavním čase tentokrát vystoupí rezidentní dj re:fresh live! Michael C, který se představí také na akci SUNSHINE s Corem Fijnemanem a Markem Normanem a v květnu po boku Armina van Buurena v Praze, moderátor prvního trance magazínu Sunshine a velký showman. Těšit se můžete také na i v Pardubicích velmi oblíbeného DJe z Letohradu AZiLa, doplněného dalším naším zlínským hostem, členem stáje clublife.cz  Milhausem. Čtvrtým Djem, který vás bude bavit na SUNSHINE warm-up je pražský talent Peter van Zelden.

Pořadatelé stanovili cenu na bezkonkurenčních 60,- Kč na místě, jak již bylo řečeno, s platnou vstupenkou na SUNSHINE je vstup ZDARMA!!! Připraven je opět kvalitnější zvuk, speciální DJ stage na druhé straně klubu, osvěžení a ceny á-la Frisco a hlavně skvělý zážitek pro všechny příznivce taneční hudby! Těšíme se!!!

INFO:

www.refreshlive.com
info@refreshlive.com
www.ok-centrum.cz
www.djmichaelc.com

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016