PARTYINFO

 

CYBER MESSAROSH

Datum konání:
23.04.2005 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Marley
DJs:
Muffler (Urban Takeover,Invander/FIN), Elvis, X.Morph, Wenia, A.Tha.M, Kyanid, Shade, Ferda
Popis:
start 20:00, vstup 99 CZK
 
 
Muffler na Cyber Messarosh v Ostravě
K potěšení snad všech dnb fanoušků si na sobotu 23.4.2005 připravili v klubu Marley v Ostravě Messarosh team a Cyberfire specialní večírek s názvem Cyber Messarosh, kde vystoupí jako hlavní hvězda dj a producent z Finska Muffler (Urban Takeover,Invander).
 

Muffler vlastním jménem KONSTA MIKKONEN pochází z Finska, ale v současnosti žije v Londýně. Ve svých 23.letech je zaměstnaným djem a producentem s velmi úspěšnou karierou. Jako host na angl.labelech udělal úspěšný vpád do světové dnb scény. Předchozí releasy na  Urban Takeover byly akceptovány jak clubbery tak dj a jeho CD album na Urban Takeover "Soundz Of The Future" měl také úspěch.

V současnosti Muffler vydává a připravuje své tracky pro labely jako Moving Shadow, TOV, Hospital, Invader, Cell, Frequency, Heavy Rotation, Metaphor, Disturbed, Circle and Night. Také zakládá svůj vlastní label Sighco Recordings. Jeho tracky hrají např. Andy C, Grooverider, Fabio, Zinc, Fresh BC, Optical, Trace, Aphrodite, Mickey Finn, Concord Dawn, London Elektricity, High Contrast, Matrix...

Jako  DJ, vždy hraje tvrdý a nekompromisní výběr posledních dubplatů nejen z jeho produkce. Jeho djské umění již mohli ocenit v UK, Denmark (roskilde festival), Estonia, Germany, Spain, Russia, Austria, Norway, Finland, Ukraine, Sweden a nyní poprvé zavítá do České Republiky.

A kdo mu budou sekundovat? Za extdust to budou Elvis, Wenia a A.tha.m, X.morph z brněnského redrumu, olomoucký Shade z basstards, Kyanid z 2.3. a Ferda mp4. U micu budou diktovat mc tweety twizta a lobotomia.

Připravena bude videoprojekce s uv dekoracemi. Massive sound a lights....a samozřejmě nebude chybět ani cyberfire uv a fire show... Začátek akce je stanoven na 20:00 a entry 99 kaček...

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016