PARTYINFO

 

APOKALYPSA

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
Rush (KneDeep, Chicago/USA), Sven Wittekind, Bold, Daho & Ginger, Orbith, Spyro, M.Salačová, Jerry.
Popis:
Pavilon G1
 
 
 
DJ Rush interview – 2.část
Speciality na Apokalypse

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projekce: poprvé na Apokalypse nebude  20-ti metrová celistvá projekce, ale více odlišných pláten rozdělených na 4 projektory.Pravá strana – 1 x 6 m mnohoúhelník napojený na kamerový přenos. Levá strana: 3 obdelníkové plátna o rozměrech 3 x 2 m každý, z toho jeden napojen na druhou kameru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exclusive by TT Dekorace: Díky změně prostoru dostává Apokalypsa také prostor pro dekorace a zkrášlování podia.Hlavním motivem podia budou loga hlavního generálního partnera Exclusive by TT. Dekoratéři kladou důraz na 3d efekt, spolupráci se světly a go-go, které budou mít dekorace také na těle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RT laser – plnobarevné lasery od firmy RT laser Slovakia k Apokalypse neodmyslitelně patří, a na 20tém díle obzvlášt. Pravá strana podia - zelený laser, střed podia – plnobarevný laser,levá strana podia – zelený laser.Zadní část haly bude mít proti-paprsek a to také zelený laser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scéna – takto pořadatelé zamýšlejí kompletní podium.Od dje směrem do lidí můžou návštěvníci ješte počítat s "výběhovým" molem pro krále večera – pana Rushe :o)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.6. na Apokalypse naviděnou :o)

 
Biografie okomentovaná Djem Rushem DJ Rush – 1.část rozhovoru Soutěž o ceny za 50 000 CZK Apokalypsa ujišťuje! DJ Bold - rozhovor Daho a Ginger - rozhovor Rozhovor s Jerrym Apokalypsa spouští web První informace k Apokalypse

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016