PARTYINFO

 

FREAKS NIGHT

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Brandýs nad Labem - Revolution
DJs:
Laydee Jane (CH), X-Calibur (CH), Follow M! vs Fuko (4 decks show, Freaksdjs.com), Petr Holman (Petrholman.cz), Dejff (Dejff.com), Esch (Freaksdjs.com)
Info:
clubrevolution@seznam.cz
Popis:
start 21:00, vstup 150 CZK
kapacita omezena - 400 lidí
 
 
Představujeme DJe Fuko a DejFF
Freaks Night s Laydee Jane a Petrem Holmanem
Po velmi vydařené párty s Michaelem Burianem Vám Freaks djs přinášejí opravdovou lahůdku.V sobotu 16.4.2005 vystoupí v klubu Revolution na párty "Freaks night" oblíbená Čecho-Švýcarka Laydee Jane, která si sebou přiveze Švýcarského Dje a producenta X-Calibra.
 

Dále představí Dj Follow M! spolu s Djem Fukem show na 4 gramofony a 2 mixpulty a párty doplní rezident párty "Gate" Petr Holman a Freaks djs Dejff a Esch. Fotoreport s párty Freaks night s Michaelem Burianem najdete na www.techno.cz a na www.dancemelnik.cz, report najdete na www.clubber.cz 

Freaksdjs a club Revolution present "FREAKS NIGHT"

Djs:  Laydee Jane(CH)
        X-Calibur(CH)
        Follow M! vs Fuko(4 decks show, Freaksdjs.com)
        Petr Holman(Petrholman.cz)
        Dejff(Dejff.com)
        Esch(Freaksdjs.com) 

sobota 16.4.2005

Club Revolution-Brandýs nad Labem(vedle herny Atlantic)
Vstupné 150,-
Start 21:00
End ???
Vodka 20,-
Lights: Laky
Projection: Meera

Limited capacity 400 party people, rezervace vstupenek do 15.4.2005 na clubrevolution@seznam.cz

Více info na WWW.FREAKSDJS.COM, WWW.LAYDEEJANE.COM, WWW.DJX-CALIBUR.CH, WWW.PETRHOLMAN.CZ a již brzy na WWW.CLUBREVOLUTION.CZ


LayDee Jane - Biography

Svůj obrovský talent a nadšení bavit lidi ukázala tato charizmatická djka poprvé v roce 1999 ve Švýcarsku, kde již několik let žije. Ve svých setech nejčastěji kombinuje melodický trance a tech-trance, čímž dokáže vytvořit často až neuvěřitelnou atmosféru. Její nespoutaný temperamentní projev jí přinesl rezidence v prestižním švýcarském klubu MAD, kde hraje už třetím rokem, ve francouzském klubu Monte Cristo 2 a v České republice v pražském Duplexu a ostravském Fabricu. Kromě toho také několikrát hrála v Itálii, Německu, Polsku, Holandsku, Slovensku a Španělsku. Zásadní průlom nastal v roce 2001, když dostala poprvé nabídku hrát na Mallorce v klubech Riu Palace a BCM, které patří mezi největší v Evropě. Od té doby tam hraje každé léto. LayDee Jane vystupovala i na několika prestižních festivalech jako jsou Mainstation na Streetparade (CH), Lakeparade (CH), Energy (CH), Creamfields (ČR), nebo také na holandské Dance Parade v Rotterdamu. Vlastní produkci si už vyzkoušela na třech skladbách a pracuje na dalších.

WWW.LAYDEEJANE.COM


DJ X-Calibur (Pascal Tokar)

...was born on February 9th in Bern (capital city of Switzerland). His Parents are originally from the Slovak republic. His interest in music  and DJ-ing grew bigger and bigger since he's been twelve years old. One day, about two years  later, when he was in Bern at a record store called "Absolut Joy", he realized that electronic music is his
passion, his mission.

He began to buy vinyls, practiced and collected first experiences with Trance and Techno. In 1999 he had the opportunity to perform in front of several thousands of people on the "Bundesplatz" in Bern during the "150 years Swiss federal state" celebration. Among all those people, there were some club owners and rave managers that liked his performance very much... that's how the avalanche started.

After this gig he was invited to play in clubs, for example the "Nachtwerk" in Thun, where he played at one of their "Prison" parties. After that, he became a resident DJ  at "Excandalo" in the "Bierhübeli" in Bern, he was also performing at the "Insider Club" in Fribourg. He also mixed the "Soundwerk GmbH Compilation". In the winter of 1999/2000 he was
playing at the Swiss DJ-Chamionship in Zurich and made #5, being the only Trance-DJ in the finals...

In the years 2000 and 2001, a lot of bookings followed: Warcraft, Nachtwerk, History of Trance, Lovezoo, Prison/Karfreitag, Goliath: Warm Up, Future Dream, Unit, Stufenbau, Bierhübeli, Insider, Wasserwerk, Tracid Traxx Night etc. He also made a
journey to Bratislava (Slovak republic) to play at a big rave called "Velvet Resolution 3". In 2002 his first mix-album
"DJ X-Calibur: Surrounded" came out and was sold pretty well by the music-shops. From this moment on, he was booked for lots of different places and parties: Goliath, Rave Olympia, Krypton, Oxa, Subway (France), A65 (Germany), Gate One, etc.

In these seven years of X-Calibur working as a DJ, his personal style of playing transformed into a mix of trance, progressive, techno and UK/NL trance. Sometimes he spices up his sets with tracks from The Prodigy, Underworld, Junkie XL, Tiësto or Fat Boy Slim and makes the crowd go crazy. He also played some "remember" gigs - always dedicated to the audience. There are times where you see X-Calibur with three record-cases. His goal and mission is "making every performance special and unique so the people remember it for a long time"... He seems to be pretty successful achieving this!

In the year 2005 he released his first Artist Album called "Music2Drink 2" wich is seeling very good. many great Bookings are going to come this year: Godskitchen UK, Ibiza, Netherlands, Malta, Slowakia and Czech Republik. And he is working together with Artist from the Netherlands so his next single will soon be released.

www.djx-calibur.ch


DJ FOLLOW M! (Freaksdjs.com)

DJ, promotér a spoluzakladatel Freaksdjs.com je znám svými energickými progressivnímy sety, ve kterých můžete slyšet vše od BreakBeatu přes Tribal, Progressive, Disco, Tech house až po Groovy Techno. Hudbu miluje od malička, již velmi brzy objevuje kouzlo Hip Hopu a taneční hudby, kterou už v roce 1996 hraje z CD.

V roce 2001 si kupuje svoje první gramofony, následuje pravidelný trénink a spolu s DJem Fukem začíná pravidelně pořádat akce v Čelákovicích a okolí. První úspěch slaví v roce 2002, kdy se stává residentem v Down Town Café v Praze kde hraje pravidelně čtyřhodinové sety. V roce 2003 otevírá s kamarádem klub X-Tempo, kde kromě svojí residentní noci „Fever“ pořádá pravidelně akce ve stylech:Hip Hop, Techno, Drum&Bass. V roce 2004 poprvé vystupuje v zahraničí a to v klubu Diva na Novém Zélandě.

V současné době má residentní noc v klubu Kaktus v Čelákovicích party „Vertigo“, kde poprvé představil s DJem Fukem show na 4 gramofony a 2 mixpulty, v klubu Beseda v Děčíně party „Freaks night“ a v klubu Revolution v Brandýse nad Labem party „Freaks night“.

Kluby: Beseda (resident), Kaktus (resident), Revolution (resident), Diva (NZ), Calypsso, Naif, Crash, Mango, Down Town Café, Twin Café, Black Bridge, X-Tempo, Ámos……

Rádia: Evropa 2 – Dance Extravaganza

DJ’s: Michael Burian, Laydee Jane, Chris Sadler, Enrico, Madman, Raju, Prochy, Ladida, Dave Fish, Skipworker, Wizard, Nailer, Samuel Wega, K.Sandra, Marcus Cooper, Marek Řeřicha, Adam Cloud, Uwa, Lucky Lucaso…

  
Petr Holman (aka Holmi)
                                      
...dnes patří mezi českou tranceovou špičku. V tomto smyslu se o něm vyjádřil např. časopis Xmag. Původním povolám je ale novinář (mohli jste jej slýchávat na vlnách Českého rozhlasu, Rádia Vox, Rádia Alfa, či vídávat ve zpravodajství TV Nova) fotograf a moderátor a těmto profesím se věnuje i dnes, kdy spolupracuje  s několika časopisy a internetovými (především hudebními) servery.  Víceméně pravidelně jej můžete slyšet v pořadu Dance Extravaganza na Evropě 2.

 „Kdyby mě někdo tak před pěti lety řekl, že budu dýdžejem, myslel bych si o něm, že se zbláznil. Stalo se a totéž si dnes myslí spousta lidí o mě. Taneční scéna a vše s ní spojené je pro mě dnes prioritou č.1. Ale stále se cítím být i novinářem, jen oblast zájmu je jiná. Politiku vystřídala muzika. Cítím, že po mnoha letech v rádiích a televizích jsem takovou změnu potřeboval..“

Klubové taneční hudbě se začal intenzivně věnovat v roce 1999, o rok později  začíná hrát. Zkoušel příležitostně v bývalém Spiral Clubu, kde absolvoval i první djské krůčky a sbíral první zkušenosti. Další významnou kapitolou byla téměř dvouletá spolupráce s pražským klubem Industry, kde se zpočátku staral o PR a promotion a částečně se podílel na produkci. Po celou dobu existence klubu byl jeho rezidentním dýdžejem.

Za cca čtyři roky, co se věnuje djingu, si získal pověst sympatického DJe s mimořádným citem pro emoce svých posluchačů. Kromě zmíněných pražských klubů Spiral a Industry hostoval v dalších pražských klubech (např. Roxy, Naif, Paradogs, Karlovy Lázně, Bukanýr, Studio 54, Trezor, Na Chmelnici, Guru, XT3 a další) i v klubech po celé republice.

Za poměrně krátkou dobu působení v roli dj má na svém kontě až překvapivě mnoho významných vystoupení. Jeho hudební styl totiž prochází dynamickým vývojem, a tak není divu, že uvízl v hledáčku nejednoho promotéra. Svědčí o tom např. velmi úspěšné účinkování s Circulation na Creamfields Warmup v Benešově, několikanásobné hraní na dnes už legendární Citadele v Brně a Benešově, na populárním Crystal House v České Lípě a Liberci, na party Pornoground, Ibiza Night IV a RudeNation v Benešově, na pravidelných akcích Scanner v Žatci, na Technosis vol.4 v D-Clubu v Mar. Lázních, či na vánočně-prázdninové party Global Diversions v Roxy, či na tradičních velkých předvánočních parties v Benešově.

Jeho live sety jste mohli slyšet mnohokrát i na radiu Evropa 2 v pořadu Dance Extravaganza. Za největší úspěch ovšem považuje pozvání na party Empathy do anglického Bristolu, kde hrál v červnu a v říjnu 2003 a sérii vystoupení na letních festivalech 2003 a 2004: Summer of Love, GO Planet Roxy, Open Air Field, Electronic Music festival v Roztokách u Prahy, a na celé sérii warm-upů ke Creamfields 2003.

Na jeho dýdžejském kontě přibývají i zahraniční vystoupení. Kromě už zmíněného dvojnásobného hostování v anglickém Bristolu, hrál několikrát na Slovensku a ve Švýcarsku, kde vystoupil v klubu Mad na party s tranceovou legendou dj Kai Tracidem.

V poslední době intenzivně spolupracuje s česko-švýcarskou dj LayDee Jane a často spolu také vystupují. Ke svým plánům do budoucna Petr Holman říká: „Lidi se mě třeba často ptají na vlastní produkci. Několik let jsem docela intenzivně hudbu vstřebával a cítím, že by brzy mohla přijít doba, kdy bych realizoval své nápady. Ale k tomu je třeba i dost času. Zatím mám stále dost jiných aktivit. Ale já nikdy neříkám nikdy...!“

Hudební charakteristika: především trance a tech-trance, ale rád hraje i UK deep trance oscilující až do polohy progressive trance, progressive house a tribal. Okrajově techno.

Oblíbené labely: Bedrock Records, Sumsonic, Saw.recordings, Yoshitoshi, Hooj Choons, Hope Recordings,  Tune Inn, Lost Language, Vantid, Magic Music a další.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016